hlada91 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 četl jsem někde něco o přidávném chlazení pro xbox, ale taky jsem četl že je to skoro k ničemu, jaký na to máte názor? a jaký kdyžtak ktomu koupit. Dík za odpovědi:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Já mam větrák a je úplně na ho*no. Evervcooler za 199.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 vidím , že máš arcade , takže to ani nekupuj je to k ničemu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Červenec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jn, mám tu verzi s HDMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jn, mám tu verzi s HDMI tak potom to je zbytecnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jo presne tak ja to ted mam u pocitace pridelany zespoda stolu a chladi mi to nohy .... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hlada91 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: ............................... a ještě jsem se chtěl zeptat, tedkom když jsou venku takovýdle vedra 30°C můžu na xku klidně hrát? nebude se přehřívat? PS: mám ho položený normal na zemi takže kolem sebe má spoustu prostoru k větrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:............................... a ještě jsem se chtěl zeptat, tedkom když jsou venku takovýdle vedra 30°C můžu na xku klidně hrát? nebude se přehřívat? PS: mám ho položený normal na zemi takže kolem sebe má spoustu prostoru k větrání ne nebude ja na nem hraju furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hlada91
četl jsem někde něco o přidávném chlazení pro xbox, ale taky jsem četl že je to skoro k ničemu, jaký na to máte názor? a jaký kdyžtak ktomu koupit. Dík za odpovědi:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts