speedy555 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Hosi uz mam v kosiku Xbox 360 premium a HD Cable Pro VGA/Stereo/Optical ted mi prosim poradte co mam jeste objednat aby mi sel internet kdyz mam to wireless a nemam zadnej wifi router jen z pc kabl do anteny....DIky moc...chci to dnes vse objednat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -West-Coast- Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 20/120 Gb Hdd,ale né jako že by ti bez hdd nešel net,ale bez hdd si nic z netu nestáhneš,dema,hry,filmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 premium ma v sobe hdd ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
speedy555
Hosi uz mam v kosiku
Xbox 360 premium a HD Cable Pro VGA/Stereo/Optical ted mi prosim poradte co mam jeste objednat aby mi sel internet kdyz mam to wireless a nemam zadnej wifi router jen z pc kabl do anteny....DIky moc...chci to dnes vse objednat...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts