Saitek192 Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Tak jsem jen tak prohlizel youtube a narazil jsem na plno zajimavých videí jak se dělaj různý věci se kterýma se setkáváme často . Myslim si že by se to někomu mohlo líbit tak jsem to sem dal :) Nevěděl jsem do jaký sekce to dát snad jsem to dal správně . Pokud máte někdo podobná videa tak je sem dejte . 1.:!: Balonky (normální) http://youtube.com/watch?v=dz_A2QI9Oes&feature=related 2.:!: Žvejkačky http://youtube.com/watch?v=Z69N3zwJUIE&feature=related 3.:!: Čokoláda 4.:!: Peníze 5.:!: Autobusy xD http://youtube.com/watch?v=yYYktWsRaj8&feature=related 6.:!: Toaleťák :D 7.:!: Solární panely 8.:!: Ložiska 9.:!: Tenisáky http://youtube.com/watch?v=oICVzJj8EUM 10.:!: Sýr :arrow: Já viděl všechny a nejvíc se mi líbil na tu žvejkačku co vám ? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jj, znám to - běží to na Discovery chanelu :-) nice seriál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 Dodal bych, že to dávají i na našem českém kabelovém Discovery XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 jj, ten sem myslel, jen sem napsal co ta, vidím za logo no - discovery a pod tím chanel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 njn ale neco je i mimo diskovery ale stejne je to hustý jak to všechno dělaj xD to by me snad nikdy ani nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jj discovery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 já na Discovery Sleduju Jak se to dělá-How it's made(viděl sem snad všechny) Jak to dělají-How do they do it Boj o přežití-Ultimate Survival(toto je bomba hlavně ty nové díly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 j boj o přežití to je taky maso občas je to dost nechutný :D a pak ješte sleduju bořiče mýtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jj bořiči mýtů sou tež dobří a to stím bojem fakt skoro každý díl je nechutný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 tjn a ještě je dobrý jak stavěj ty motorky nebo jak je pošlou na tu skládku neco postavit a pak stim soutezej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 saitek:myslis to Smetiste nebo tak se to jmenuje?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 proc tam neni jak se co dela: deti ? :lol: :dozey: xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 btw, to bezi i na streamu ;) (samozrejme nemyslim ten porad z Discovery, ani jak se delaji deti, ale jak se co vyrabi ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 saitek:myslis to Smetiste nebo tak se to jmenuje?? jj to je ono to se mi libi xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.