UnholyU Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 nainstaloval jsem fw 3.02OE-A ale nešlo mě spustit žadne iso ated mě nejde vratit fw na 1.5 nebo nainstalovat viší prosím poradte už jsem zkoušel smazet vše s karty ale nelze please... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 nainstaloval jsem fw 3.02OE-A ale nešlo mě spustit žadne iso ated mě nejde vratit fw na 1.5 nebo nainstalovat viší prosím poradte už jsem zkoušel smazet vše s karty ale nelze please...Boze cez Recovery Menu citaj Tutorialy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 nainstaloval jsem fw 3.02OE-A ale nešlo mě spustit žadne iso ated mě nejde vratit fw na 1.5 nebo nainstalovat viší prosím poradte už jsem zkoušel smazet vše s karty ale nelze please... U těch ISO ti to psalo nějakou chybu nebo co? Zkoušel jsi dát do mechaniky umd disc? Zkoušel jsi v Recovery Menu -> Configurations -> USE NO-UMD zapnout ->Enable ??? Jinak podívej se do topicu na onstalaci 3.02 OE-A, tam je ve spodní části prvního topicu (návodu) část Recovery, díky které se vrátíš zpět na fw 1.5 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 jo recovery je vyzkoušený podle dutchova návodu a funguje...jo a když se budeš držet výše uvedených rad, tak zpátky nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 dik mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.