UnholyU Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 nainstaloval jsem fw 3.02OE-A ale nešlo mě spustit žadne iso ated mě nejde vratit fw na 1.5 nebo nainstalovat viší prosím poradte už jsem zkoušel smazet vše s karty ale nelze please... Citovat
shadow.wizard Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 nainstaloval jsem fw 3.02OE-A ale nešlo mě spustit žadne iso ated mě nejde vratit fw na 1.5 nebo nainstalovat viší prosím poradte už jsem zkoušel smazet vše s karty ale nelze please...Boze cez Recovery Menu citaj Tutorialy... Citovat
BadBoy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 nainstaloval jsem fw 3.02OE-A ale nešlo mě spustit žadne iso ated mě nejde vratit fw na 1.5 nebo nainstalovat viší prosím poradte už jsem zkoušel smazet vše s karty ale nelze please... U těch ISO ti to psalo nějakou chybu nebo co? Zkoušel jsi dát do mechaniky umd disc? Zkoušel jsi v Recovery Menu -> Configurations -> USE NO-UMD zapnout ->Enable ??? Jinak podívej se do topicu na onstalaci 3.02 OE-A, tam je ve spodní části prvního topicu (návodu) část Recovery, díky které se vrátíš zpět na fw 1.5 :) Citovat
will Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 jo recovery je vyzkoušený podle dutchova návodu a funguje...jo a když se budeš držet výše uvedených rad, tak zpátky nepotřebuješ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.