player99 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Ahoj mám flashle PSP krátkou dobu a tak potřebuji poradit. Isa mi normálně šlapaly dam home zkusim znovu a: The game could not be started.(80020321) Přeložit si to umím ale co je to za chybu a jak se toho zbavit?? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 To bude asi tim ze mas ve vsh menu spatne nastaveno iso driver . zmackni v xmb menu select a tam dej : umd iso mod - sony np9660 ..... Ted jsem to zkousel a je to na 100% tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 jj je to tím nebo vlož umd a nastav umd requited Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 player99 Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Díkyyyyyy Funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
player99
Ahoj mám flashle PSP krátkou dobu a tak potřebuji poradit. Isa mi normálně šlapaly dam home zkusim znovu a: The game could not be started.(80020321) Přeložit si to umím ale co je to za chybu a jak se toho zbavit?? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts