Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ? on je v psp nakej infraport ?! to je pro me novinka :lol: jestli myslis wifi tak napis k cemu to potrebujes ,ale standarte se povoli na druhej strane jak mas vypinani (posun smerem nahoru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 Jasně že má infraport. Mrkni se na tvé PSP ze všech stran a uvidíš IR. Kdyžtak v návodu máš napsaný u obrázku, kde přesně je. Ale nejde mi aktivovat. O wifi vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 myslis ze to je infrac ?! ze o tom nepisou v manualu (mno ja mam EN manual tak sem to mozna prehlid) a na psp sem nic nenasel (u toho skla nahore mam jen R) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 Zdravim, jj Infra tam je ale zatim sem nepříšel na jeho využití - s mobilem si nerozumí (posílání fotek atd.) tak asi komunikace s PC ale jelikož mam USB tak je mi to celkem k ničemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 Jo promiň je tam R. Ale mělo by to být infra. V manuálu je i popsáno jako infra. Prosím mrkni na to a napiš. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 ok ,ale zadne vyuziti to nema ,nikde o nem neni ani zminka (krome cz manualu ,v EN neni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 Je blbe ze nekomunikuje s mobilem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2005 ok ,ale zadne vyuziti to nema ,nikde o nem neni ani zminka (krome cz manualu ,v EN neni) No tak nějaký využití mít musí-nebudou to tam cpát jen tak na okrasu. Třeba časem SONY s něčim přijde :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 Tak jsem to zkoušel i s PC a vůbec se nechytám. Fakt nevím jak ho spustit. Možná máte pravdu že SONY s něčím přijde,ale najivně jsem si myslel , že budu moct z mýho telefonu - SONY P910i posílat fotky, mp3 atd. Ale to se mi vůůůůůůbec nedaří. Tak nevím. Máte někdo nějakej nápad , nebo postřeh ? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb......... A zrodil se nápad!!!Blesci!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb......... A zrodil se nápad!!!Blesci!! to neni napad ,to jsou (me) zarucene informace :D ,asi :roll: :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2005 Super. Díky, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) a na co tam teda je ten infra když nefunguje a kdy ho daji do provozu??? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) sakra chybicka se vloudi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) a na co tam teda je ten infra když nefunguje a kdy ho daji do provozu??? :roll: zatim je irda je pro ozdobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2005 Už existujou homebrew, který to umožňujou...na Sony a LG, myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 30, 2005 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2005 Nekde sem cet ze je tam pro komunikaci s PS3, tak uvidime... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 s nicim to nekomunikuje ja to zkousel je to tam k hovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 myslis ze to je infrac ?! ze o tom nepisou v manualu (mno ja mam EN manual tak sem to mozna prehlid) a na psp sem nic nenasel (u toho skla nahore mam jen R) dyz se kouknes poradne tak je to ir, ale to icko je hodne blizko k nozicce rka a dole jsou navic spojeny :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Hele lidi mě napadla taková blbost s tím infraportem na PSP.Já ho sice nevlastním ale mám telefon SonyEricsson k500i kterej má ird a v počítači mám taky ird abych si posílal MP3 JAVA....No tak mě napadlo nemůže ten infrák u PSP komunikovat s tím v computeru??(ten můj je univerzální na všechny telefony s ird). :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
5
3
2
2
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 12
9
zář 13
7