Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP a Infraport

Guest Anonymous

Otázka

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Guest Anonymous
Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ?

on je v psp nakej infraport ?! to je pro me novinka :lol:

jestli myslis wifi tak napis k cemu to potrebujes ,ale standarte se povoli na druhej strane jak mas vypinani (posun smerem nahoru)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Guest Anonymous

Jasně že má infraport. Mrkni se na tvé PSP ze všech stran a uvidíš IR. Kdyžtak v návodu máš napsaný u obrázku, kde přesně je. Ale nejde mi aktivovat. O wifi vím.

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

Zdravim, jj Infra tam je ale zatim sem nepříšel na jeho využití - s mobilem si nerozumí (posílání fotek atd.) tak asi komunikace s PC ale jelikož mam USB tak je mi to celkem k ničemu...

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous
ok ,ale zadne vyuziti to nema ,nikde o nem neni ani zminka (krome cz manualu ,v EN neni)

No tak nějaký využití mít musí-nebudou to tam cpát jen tak na okrasu. Třeba časem SONY s něčim přijde :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

Tak jsem to zkoušel i s PC a vůbec se nechytám. Fakt nevím jak ho spustit. Možná máte pravdu že SONY s něčím přijde,ale najivně jsem si myslel , že budu moct z mýho telefonu - SONY P910i posílat fotky, mp3 atd. Ale to se mi vůůůůůůbec nedaří. Tak nevím. Máte někdo nějakej nápad , nebo postřeh ? :(

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous
Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock:

hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb.........

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous
Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock:

hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb.........

A zrodil se nápad!!!Blesci!!
Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

A zrodil se nápad!!!Blesci!!

to neni napad ,to jsou (me) zarucene informace :D ,asi :roll: :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous
No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-)

a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-)))

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-)))

a na co tam teda je ten infra když nefunguje a kdy ho daji do provozu??? :roll:
Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

sakra chybicka se vloudi :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest Anonymous

a na co tam teda je ten infra když nefunguje a kdy ho daji do provozu??? :roll:

zatim je irda je pro ozdobu

Odkaz ke komentáři

• 0
myslis ze to je infrac ?! ze o tom nepisou v manualu (mno ja mam EN manual tak sem to mozna prehlid) a na psp sem nic nenasel (u toho skla nahore mam jen R)

dyz se kouknes poradne tak je to ir, ale to icko je hodne blizko k nozicce rka a dole jsou navic spojeny :wink:

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele lidi mě napadla taková blbost s tím infraportem na PSP.Já ho sice nevlastním ale mám telefon SonyEricsson k500i kterej má ird a v počítači mám taky ird abych si posílal MP3 JAVA....No tak mě napadlo nemůže ten infrák u PSP komunikovat s tím v computeru??(ten můj je univerzální na všechny telefony s ird). :wink:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu