Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ?
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 Jumper napsal: Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ? on je v psp nakej infraport ?! to je pro me novinka :lol: jestli myslis wifi tak napis k cemu to potrebujes ,ale standarte se povoli na druhej strane jak mas vypinani (posun smerem nahoru)
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 Jasně že má infraport. Mrkni se na tvé PSP ze všech stran a uvidíš IR. Kdyžtak v návodu máš napsaný u obrázku, kde přesně je. Ale nejde mi aktivovat. O wifi vím.
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 myslis ze to je infrac ?! ze o tom nepisou v manualu (mno ja mam EN manual tak sem to mozna prehlid) a na psp sem nic nenasel (u toho skla nahore mam jen R)
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 Zdravim, jj Infra tam je ale zatim sem nepříšel na jeho využití - s mobilem si nerozumí (posílání fotek atd.) tak asi komunikace s PC ale jelikož mam USB tak je mi to celkem k ničemu...
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 Jo promiň je tam R. Ale mělo by to být infra. V manuálu je i popsáno jako infra. Prosím mrkni na to a napiš. Dík
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 ok ,ale zadne vyuziti to nema ,nikde o nem neni ani zminka (krome cz manualu ,v EN neni)
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 Je blbe ze nekomunikuje s mobilem .
0 Guest Anonymous Odesláno Září 12, 2005 Nahlásit Odesláno Září 12, 2005 murphy napsal: ok ,ale zadne vyuziti to nema ,nikde o nem neni ani zminka (krome cz manualu ,v EN neni) No tak nějaký využití mít musí-nebudou to tam cpát jen tak na okrasu. Třeba časem SONY s něčim přijde :wink:
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Odesláno Září 13, 2005 Tak jsem to zkoušel i s PC a vůbec se nechytám. Fakt nevím jak ho spustit. Možná máte pravdu že SONY s něčím přijde,ale najivně jsem si myslel , že budu moct z mýho telefonu - SONY P910i posílat fotky, mp3 atd. Ale to se mi vůůůůůůbec nedaří. Tak nevím. Máte někdo nějakej nápad , nebo postřeh ? :(
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Odesláno Září 13, 2005 Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock:
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Odesláno Září 13, 2005 jumper napsal: Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb.........
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Odesláno Září 13, 2005 murphy napsal: jumper napsal: Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb......... A zrodil se nápad!!!Blesci!!
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Odesláno Září 13, 2005 Lobo napsal: murphy napsal: jumper napsal: Teď mě napadla taková blbost. Nemůže to být infra na nějaký bezdrátový dálkový ovládání ? :shock: hmm to neky tak blbej napad ,rika se ze psp muze slouzit jako ps3 gamepad ,ale ja mylel ze pres usb......... A zrodil se nápad!!!Blesci!! to neni napad ,to jsou (me) zarucene informace :D ,asi :roll: :wink:
0 Guest Anonymous Odesláno Září 13, 2005 Nahlásit Odesláno Září 13, 2005 No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-)
0 Guest Anonymous Odesláno Září 14, 2005 Nahlásit Odesláno Září 14, 2005 Wrangler96 napsal: No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3
0 Guest Anonymous Odesláno Září 21, 2005 Nahlásit Odesláno Září 21, 2005 murphy napsal: Wrangler96 napsal: No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-)))
0 Guest Anonymous Odesláno Září 21, 2005 Nahlásit Odesláno Září 21, 2005 Daveran napsal: murphy napsal: Wrangler96 napsal: No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) a na co tam teda je ten infra když nefunguje a kdy ho daji do provozu??? :roll:
0 Guest Anonymous Odesláno Září 22, 2005 Nahlásit Odesláno Září 22, 2005 Daveran napsal: murphy napsal: Wrangler96 napsal: No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) sakra chybicka se vloudi :)
0 Guest Anonymous Odesláno Září 22, 2005 Nahlásit Odesláno Září 22, 2005 Anonymous napsal: Daveran napsal: murphy napsal: Wrangler96 napsal: No ehm.. mohli by jste vědět že Infra na PSP je ,ale není zatím funkční ( Má vyjít v budoucnu nový firmware ,kerý vám vše zprovozní). A jinak mělo by to komunikovat i s mobilem . :-) a jeste bych dodal ,ze ten fw bude s lunchem ps3 Dobrou chuť - "s lunchem" :-)) co takhle s launchem ? Nebo česky s uvedením :-))) a na co tam teda je ten infra když nefunguje a kdy ho daji do provozu??? :roll: zatim je irda je pro ozdobu
0 Guest Anonymous Odesláno Září 24, 2005 Nahlásit Odesláno Září 24, 2005 Už existujou homebrew, který to umožňujou...na Sony a LG, myslim
0 Guest Anonymous Odesláno Září 30, 2005 Nahlásit Odesláno Září 30, 2005 Nekde sem cet ze je tam pro komunikaci s PS3, tak uvidime... :)
0 Dzunk Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2005 s nicim to nekomunikuje ja to zkousel je to tam k hovnu
0 natelogan Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2005 murphy napsal: myslis ze to je infrac ?! ze o tom nepisou v manualu (mno ja mam EN manual tak sem to mozna prehlid) a na psp sem nic nenasel (u toho skla nahore mam jen R) dyz se kouknes poradne tak je to ir, ale to icko je hodne blizko k nozicce rka a dole jsou navic spojeny :wink:
0 :.Dragunov.: Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2005 Hele lidi mě napadla taková blbost s tím infraportem na PSP.Já ho sice nevlastním ale mám telefon SonyEricsson k500i kterej má ird a v počítači mám taky ird abych si posílal MP3 JAVA....No tak mě napadlo nemůže ten infrák u PSP komunikovat s tím v computeru??(ten můj je univerzální na všechny telefony s ird). :wink:
Otázka
Guest Anonymous
Zdravím všechny. PSP mám dva dny a nejsem schopný aktivovat infraport. Poradíte mi ?
Top Posters For This Question
5
3
2
2
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 12
9
zář 13
7
lis 24
6