Malkivian Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Může mi někdo prosím poradit co s Everybody's Golf 2? Stahnul jsem si to, hodil na kartu, ale nejde mi to spustit. Vzdycky nabehne klasicky "PSP Playstation Portable" okno a pak jen tma a vytuhne mi cely PSP.. :angry: Vi nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 nastavit si select -> UMD MODE -> Sony NP 9660 .. pokud to stale nejde, tak stahnout jinou verzi, odnekud jinud ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chvalsinak Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Jiná verze FW dělalo mi to např u NFS ted mam 3.90 a de to v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malkivian Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Zkusil jsem stahnout jinou verzi hry a skutecne jsem ji pote rozjel, ale pokazde se dostanu jen do menu, jakmile chci zacit hrat tak mi spadne PSP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tazcz Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 V tom pripade novejsi Fw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malkivian Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Provedl jsem upgrade na verzi 3.90 M33 a porad to dela to samy :angry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 1) format pametove karty 2) vypnuti pluginu 3) stahnuti uplne jine verze (ja mam nejakou verzi odsud z fora a na 3.90 M33 mi jela Ok), pripadne prevedeni do CSO (fakt to nekdy pomaha..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 pokud mas zaplejch moc pluginu, zkus nejaky povypinat.. ruzne kombinuj taky zkus menit takt cpu (i kdyz to hra nevyzaduje, zkus 333Mhz) kdyz jsi stahoval tolik verzi neni mozny aby byly vsechny vadny.. spis naopak.. je to jen o nastaveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Malkivian
Může mi někdo prosím poradit co s Everybody's Golf 2? Stahnul jsem si to, hodil na kartu, ale nejde mi to spustit. Vzdycky nabehne klasicky "PSP Playstation Portable" okno a pak jen tma a vytuhne mi cely PSP.. :angry:
Vi nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts