Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 čau, včera jsme odjeli na dovolenou, koupili nesquik kuličky s hrou moorhuhn soccer...rikal jsem si, co to bude ze kravinu, ale hraju to tady porad:D...v Moorhuhn kick uz mam neco pres 1500 bodu, a v moorhuhn goal asi 650...podělte se!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 ps3 vymenil za morhuhn socer:D:D:D:mazec:D::D...sry za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Já mám Beach Soccer taky dobrá pářka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 ^^vole, nejsem doma, tak nemam co dělat:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 to to fakt nikdo nehraje?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.