Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ne, ma vl. SRAM a NOR pamet ;) zadna dalsi pamet k ni neni treba..

btw, tak dle nicku to prodava jeden clen fora - humus - ale holt hlupaci na to skocej..

.. navic ma spatne v popisu, ze funguje s vetsinou slot 2 karet (blbost, kdyz je to karta do slotu 2) a ze se vklada do slotu 1 - blbost, vklada se do slotu 2 (tedy do slotu pro GBA hry), jak jsem uz vyse zminil..

Odesláno

Mrkni se na tuto diskuzi zde

http://www.console-forum.net/showthread.php?t=29126

Resi se tam prave pouziti teto karty.

Mam ji doma (prave EZFlashV 3-in-1) a je vyborna. Pouzivam ji zatim vyhradne na hrani GBA her. Rumble (vibrace) mne moc nezajimaji a brouzdit Operou po webu jsem jeste nemel moznost (nemam nikde k dispozici wifi point).

Jenom mne stve, ze jsem si ji poridil v bile barve. Snazil jsem se najit nekoho k vymene za cernou, ale asi je to beznadeje.

Kdyby tu ale nekdo byl z Brna nebo okoli (do 50km), tak bych zajel a vymenil za cernou verzi.

Odesláno
ja taky premyslim o koupi toho expansion packu ...

je tu nekdo kdo by mi ji byl schopny koupit a pak mi ji poslat ?za maly priplatek ..

Zkus napsat tekken90 -ovi, do topicu Flashnete si PSP sami psal, ze tomu, kdo nema PayPal a bude chtit neco z dealextreme (konkretne tu pandoru) to klidne objedna..

.. ja bych rad, ale zatim to resim pres kamose - jeste jsem nemel cas si zaridit PayPal skrze studentsky ucet - takze by to bylo trochu divne resit to Ty -> ja -> muj kamos ;)

.. btw, ale existuji i sluzby, ktere PayPal platbu zaplati za tebe, das jim asi 5% navic a prachy jim posles normalne na ucet ;) http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=cz+paypal&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu