deedee34 Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 Mám dotaz: Funguje na x-ku externí hdd přes usb? Když jsem ho připojil, tak se nic nedělo. Nenašlo ni to zařízení. Ale třeba flashku nebo mp3 pl. mi to bere. HDD mám naformátovaný v NTFS. Mám ho naformátovat jinak nebo mi to nepojede? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červenec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2008 existuje HDD ktery jede pres USB, ale je vyrobeny special pro xbox, u normalniho netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 28, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Zkus to naformatovat na fat32 , ale asi to nepojede bych rekl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 FAT32 a pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 uricite pojede!!!me to jde tak newim.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 JJ na Fat32 pojede na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Tak díky. A když to naformátuju na fat 32 příjdu o něco. Prej snad můžu jen soubory do 4GB? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Tak díky. A když to naformátuju na fat 32 příjdu o něco. Prej snad můžu jen soubory do 4GB? ano je to tak, fat 32 je do 4GB nebo nejak tak.. disk se da previst na fat i bez ztaty dat, ale ted nevim jak se to dela.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 mmnt , tzn ze budu moci pouivat napr. flash disk jako pametovou kartu ? nabo jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Tak díky. A když to naformátuju na fat 32 příjdu o něco. Prej snad můžu jen soubory do 4GB? nezvládá soubory větší jak 4 GB mmnt , tzn ze budu moci pouivat napr. flash disk jako pametovou kartu ? nabo jak ? ne, jen z disku můžeš pouštět videa, hudbu a obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Tak díky. Časem vyzkouším. Nemám teď zrovna kam uložit data z toho hdd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 a pocujte ak funguje ten externy HDD tak co by sa stalo keby som dal tam USB kluc 2GB slo by to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 To víš že to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 jistě :) cokoliv co je naformátováno na FAT32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 nooo a to mozem pouzivat aj ako HDD normalne na ukladanie pozicii atd ze nemusim kupovat HDD koli GTA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 samozřejmě...... :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 samozřejmě...... :blink: mmnt , to jsi odpovidal k :"nooo a to mozem pouzivat aj ako HDD normalne na ukladanie pozicii atd ze nemusim kupovat HDD koli GTA?" tak potom jak ??? staci zformatovat jenom na FAT32 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 takhle externí/flash disk opravdu použít nejde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 omlouvám se , ja jsem to myslel jako norm. hdd k xku :D jsem už tady z těch topiků zblblý :D někde jsem myslím slyšel že normální jde po upravě použít jako orig. hdd k xku , ale nejsem si jistý . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mobilier Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 mam dotaz jestli bude na xku fungovat ipod, kdyz si na nej nahraju film tak jestli pude prehrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 mam dotaz jestli bude na xku fungovat ipod, kdyz si na nej nahraju film tak jestli pude prehrat Myslím že ne ... A šanci bych tomu vůbec nedával ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Září 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Ted chci naformátovat externí disk z NTFS na Fat 32 a nevím jak. Jedinej program kterej sem našel je Partition Magic, ale ten není free a bez licence to nejde. Poraďte prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tada Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Připoj ho k PC, dej pravým myšítkem na tento počítač, tam dej správa, potom úložiště, tam uvidiíš všechny disky co máš připojený, vyber ten správnej dej na něj pravým a vyber formátovat..potom vyber FAT32, mělo by to fungovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deedee34 Odesláno Září 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Hm tak takhle by to fungovalo jen kdyby ten disk už byl Fat32. Z NTFS na Fat32 to nejde. Ale už se mi podařilo rozchodit ten Partition Magic takže problém vyřešen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
deedee34
Mám dotaz: Funguje na x-ku externí hdd přes usb? Když jsem ho připojil, tak se nic nedělo. Nenašlo ni to zařízení. Ale třeba flashku nebo mp3 pl. mi to bere. HDD mám naformátovaný v NTFS. Mám ho naformátovat jinak nebo mi to nepojede? Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts