R3jpy Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 píše mi to chybu 80020148 a ořitom mám recovery menu nastavený správně...ISO hry běhají....ale některá nejdou...konkrétně mi nejde emulátor na N64 hry....protože tam se kopírujou jako že dvě složky...možná to je problém.lidi poraďte..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 Mas nahraned 1.5 add on? A mas nastaveny v recovery 1.5FW? A hazis to do Game150? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 use google->hned orvni odkaz(prekvapive na toto forum:)) a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled pokud nepomuze nainstaluj 1.5 kernel addon pokud este nemas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R3jpy Odesláno Červenec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 to už mám nastavený recovery...ale 1.50 kernel je pouze na fat ne..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Červenec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2008 to už mám nastavený recovery...ale 1.50 kernel je pouze na fat ne..? jo...pouze FAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jakej mas CFW? EDIT: try tohle nebo se podivej tady urcite tu neco najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.