Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

XBOX 360 po neúspěšném flashnutí mechaniky

tomr

Otázka

Dostal se mi do ruky XBOX 360 s BENQ mechanikou po neúspěšném flashnutí. Nemám ani původní firmware z mechaniky. Je nějaká možnost zprovoznit mechaniku? Popřípadě jakým způsobem?

Dále bych se chtěl zeptat, kde naleznu sériové číslo konzole. Mám dojem že při budoucím flashování jej budu potřebovat. Dostal jsem totiž do ruky již rozebranou konzoli bez plastů a žádné číslo podobné sériovému nevidím.

Díky předem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Dostal se mi do ruky XBOX 360 s BENQ mechanikou po neúspěšném flashnutí. Nemám ani původní firmware z mechaniky. Je nějaká možnost zprovoznit mechaniku? Popřípadě jakým způsobem?

Dále bych se chtěl zeptat, kde naleznu sériové číslo konzole. Mám dojem že při budoucím flashování jej budu potřebovat. Dostal jsem totiž do ruky již rozebranou konzoli bez plastů a žádné číslo podobné sériovému nevidím.

Díky předem za rady.

cislo konzole byva jeste jak je nastaveni tak tusim posledni radek v tom menu

Odkaz ke komentáři

• 0

to by mohlo projit... ja sem jedno svoje XKO prolil destovou vodou (stalo u okna kdyz prselo), prestala fachat mechanika, odeslal na reklamacku a ejhle do 14dnu to bylo doma zpet a navic tam k memu prekvapeni nedaly neflashnutelnou LITEON ale daly mi tam BenQ :-)))

Odkaz ke komentáři

• 0

A flash tedy pracuje na tomto principu ? :

Počítač se nabootuje přes flash disk a spustí se utilita pro flashnutí. Ta stáhne aktuální firmware a uloží jej na flash disk a současně se z mechaniky vytáhne nějaký klíč, který je současně i uložen někde na základní desce a proto to nechce jinou mechaniku. Flashovací prográmek tam potom nacpe nový firmware ale s poupraveným klíčem, tak aby byl stejný jako v původním firmware.

Je to tak?

V případě tedy že uprostřed flashnutí nastane problém, tak se tam nejdříve musí vrátit původní firmware, který má v sobě ten klíč a pak to flashování zkusit znovu.

Když není původní firmware, tak je to v pr.....

Je to tak?

PS. vyděl jsem na ebay někoho nabízet řešení z této situace za 40 liber.

Odkaz ke komentáři

• 0

mozna pudu kecat ale znate opravare? ja mu kdysi cirou nahodou prodaval pametovku a nevedel sem ze je to on az pak casem ruku do ohne za to nedam ale +- sem se snim kdysi o tomhle bavil a on snad rikal ze ten klic umi dostat i z desky ALE fakt ruku do ohne za to nedam ale radeji bych napred kontaktoval ho nez servise to je na 99% new mechanika LITE-ON alespon co vim ze to i pri opravach do xboxu davaj

Odkaz ke komentáři

• 0
A flash tedy pracuje na tomto principu ? :

Počítač se nabootuje přes flash disk a spustí se utilita pro flashnutí. Ta stáhne aktuální firmware a uloží jej na flash disk a současně se z mechaniky vytáhne nějaký klíč, který je současně i uložen někde na základní desce a proto to nechce jinou mechaniku. Flashovací prográmek tam potom nacpe nový firmware ale s poupraveným klíčem, tak aby byl stejný jako v původním firmware.

v zasade ano ale u kazde mechaniky a jeji verze je to jinak. Ja tam mel v jednom Xku nejakou jinou a manik co to flashoval musel nejdriv napajet nejakej CIP primo na desku mechaniky a pak flashovat... sice v polovine nastal problem a neflashlo se to, tak se musi programatorem tam dostat zpet ten puvodni FW kterej pred tim z toho vytahnul... snad se to povede.

nez servise to je na 99% new mechanika LITE-ON alespon co vim ze to i pri opravach do xboxu davaj

neni to vzdy tak.... davaj ji tam to co maj zrovna na sklade.. ja mel pred tydnem kliku ze meli na sklade BenQ :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu