razziel Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 čau koupil jsem si k xku ještěn jeden ovladač(černej) a ten první mám bílej alen když chci připojit ten černej tak mně to to xko nějak nenajde chci se zeptat musí se to nějak synchronizovat s xkem?..kdyžtak jak ? ještěn dodám že mám oba bezdrátový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jo, tim malym tlacitkem na ovladaci (vedle LB) ... a pak na Xku tim kulatym bilym ... na predku konzole ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jo, tim malym tlacitkem na ovladaci (vedle LB) ... a pak na Xku tim kulatym bilym ... na predku konzole ... dík moc pls lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
razziel
čau koupil jsem si k xku ještěn jeden ovladač(černej) a ten první mám bílej alen když chci připojit ten černej tak mně to to xko nějak nenajde chci se zeptat musí se to nějak synchronizovat s xkem?..kdyžtak jak ? ještěn dodám že mám oba bezdrátový
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts