David32 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Zdar lidi tak jsem si koupil druhý gamepad k xboxu 360 mno a začal jsem parit gears of war v co-op no a sem tam se to truchu seká, je to normální? a v obyčejným singlu to de plynule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Jo to nebude nic hroznýho, vezmi si, že xbox musí dělat dvakrát tolik práce počítá oba dva hráče. Takže, když se dostaneš do situace, kdy na obou obrazovkách probíhá hodně lidí nebo něco exploduje, tak se občas stane, že to xko nestihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 ja to hral coop a spomalovani jsem si nevsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 A chci se zeptat jestli to nebude delat i u army of two? který si hodlám koupit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 co musím pls udělat abych si mohl v GoW nebo i Army of Two zahrát coop ? právě mi přišel druhý ovládač , ale píše mi to když vyberu split screen že se má přihlásit více hráču ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 co musím pls udělat abych si mohl v GoW nebo i Army of Two zahrát coop ? právě mi přišel druhý ovládač , ale píše mi to když vyberu split screen že se má přihlásit více hráču ? vytvoř druhej profil...pak zapni druhej ovladač zmáčkni prostřední tlačítko a přihlaš se;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 diky nevěděl jsem že na každý ovládač má být profil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 diky nevěděl jsem že na každý ovládač má být profil :D někdy to není potřeba ale většinou to chce 2 profily xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David32
Zdar lidi tak jsem si koupil druhý gamepad k xboxu 360 mno a začal jsem parit gears of war v co-op no a sem tam se to truchu seká, je to normální? a v obyčejným singlu to de plynule
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts