Marco16 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Ahoj,, mam dotaz,, chci koupit xboxe, ale nvim co tam je za mechaniku,,, poradte mi pls nekdo, diky XBOX, je verze ARCADE, a je 1 mesic stary, vyhra na www.stream.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 beng nebo lite on to zjistis podle tohohle.. http://www.youtube.com/watch?v=rdhL6dT3ZOI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco16 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jo tak díky,, a jeste se chci zeptat,, Jaka je pravdepodobnost ze xbox ARCADE bude mit liteon ?? jsem slysel ze arcady jeste moc nemaji liteon,,, ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jo tak díky,, a jeste se chci zeptat,, Jaka je pravdepodobnost ze xbox ARCADE bude mit liteon ?? jsem slysel ze arcady jeste moc nemaji liteon,,, ?? ted už se dávaj jenom lite on...a to tvoje bude určitě lite on;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 no já jsem kupoval xboxe cca před dvěma týdny a byla tam benq (ne lite-on) takže jestli to dobře chápu a ten xbox je byhrátej a chceš ho koupit od někoho a ke měsíc ztarej tak by tam měla být benq (ale taky nemusela) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 za prvy...nejak se mi nezda ze by mel arcade verze stribrnej kryt mechaniky...arcade maj snad bily ne? nebo uz ne? jinak ja mam arcade s tou samou mechanikou az na ten kryt...mam ho jako barvu xboxe... takze se mi nechce verit ze mam lite-on... podle tvaru je to totiz Benq;) podle tohoto: http://www.xbox-360-shop.info/images/samsung-hitachi-benq-s400.jpg mame ja i ty Benq;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco16 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 no jasny,, ale benq a liteon vypada na prvni pohled upe stejne ne??!!!! njn,, asi mi nezbide nic jinyho nez to rysknout,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 za prvy...nejak se mi nezda ze by mel arcade verze stribrnej kryt mechaniky...arcade maj snad bily ne? nebo uz ne? jinak ja mam arcade s tou samou mechanikou az na ten kryt...mam ho jako barvu xboxe... takze se mi nechce verit ze mam lite-on... podle tvaru je to totiz Benq;) podle tohoto: http://www.xbox-360-shop.info/images/samsung-hitachi-benq-s400.jpg mame ja i ty Benq;) Conter , mechaniky benq a liteon maji stejnej suplik , takze to takhle nepoznas... Poznas to podle tohoto videa , ktery je tu uz vys postly... http://www.youtube.com/watch?v=rdhL6dT3ZOI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 za prvy...nejak se mi nezda ze by mel arcade verze stribrnej kryt mechaniky...arcade maj snad bily ne? nebo uz ne? jinak ja mam arcade s tou samou mechanikou az na ten kryt...mam ho jako barvu xboxe... takze se mi nechce verit ze mam lite-on... podle tvaru je to totiz Benq;) podle tohoto: http://www.xbox-360-shop.info/images/samsung-hitachi-benq-s400.jpg mame ja i ty Benq;) napsané dole...a s tím arcade máš právdu bude to premium bez HDD no jasny,, ale benq a liteon vypada na prvni pohled upe stejne ne??!!!! njn,, asi mi nezbide nic jinyho nez to rysknout,, přesně...a kdyžtak počkáš;) ale nemůžu 100% říct že se dočkáš xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 jak rika conter:asi to neni arcadene kdyz ma stribrnou mechaniku:??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco16 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 no,, tak to me nenapadlo :D,,, no ale jeste pred chvilkou jsem snim mluvil a on rikal ze mel 2 xboxe, a prej jednoho prodaval kvuli mechanice,, a rikal ze ten chlapek co to koupil rikal ze je to BENQ, tak ze bude i tejta benq, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 no,, tak to me nenapadlo :D,,, no ale jeste pred chvilkou jsem snim mluvil a on rikal ze mel 2 xboxe, a prej jednoho prodaval kvuli mechanice,, a rikal ze ten chlapek co to koupil rikal ze je to BENQ, tak ze bude i tejta benq, Taky zalezi jak dlouho to meli na "sklade" a jak dlouho to souzet probihala, ale myslim si ze se nema uz cenu ptat, jak je tma mechanika, muisis to úproste zjistit sam, podle toho videa:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco16 Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Tak tam jsou prej tejty kabely,, tagze BENQ,????!!!?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 A to je 100% ze liteon ma ten kabel vzdy zlutej ?? pokud mechanika se podoba beng a je tam ten žlutej tak jo;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco16 Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 jj, ale ja jsem se ptal k ty fotce co to je jestli BENQ, nebo LITEON :D,,, asi liteon, ale chci mit jistotu!! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 kdyby tam byl zlutej tak je to lite-on, bila je benq a jelikoz na fotce vidim bilej tak je to benq:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marco16 Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 hhuuuaaaa :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 avengerix Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 jj, ale ja jsem se ptal k ty fotce co to je jestli BENQ, nebo LITEON :D,,, asi liteon, ale chci mit jistotu!! :D je to BENQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marco16
Ahoj,, mam dotaz,, chci koupit xboxe, ale nvim co tam je za mechaniku,,, poradte mi pls nekdo, diky XBOX, je verze ARCADE, a je 1 mesic stary, vyhra na www.stream.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts