shai_tan Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Zdar lidi, Moc se mi zalibil colin DiRT a chtel bych volant. Ale jaky? Mam nekolik otazek,ktere jsem marne zkousel googlit.. 1. Umi colin dirt pouzit volant? Pripojil jsem kamosuv thrust predator a nic.. Zadna volba volantu v menu,nic,nebo.. 2. ..musi byt volant specialne pro x360? A jestli jo,pujde i na pc (napr.ms wheel2)? 3. Kdyz je tam radici paka,ma ona nejake polohy,nebo je to jen spinac nahoru-dolu? 4. Tip na nejaky volant v kamennem obchode? Po netu to nechci objednavat,chci si to vyzkouset-jak je to udelane,velikost,ffeedback apod. .. Ocenim nejlepe rady nekoho,kdo ma prakticke zkusenosti :) Dik moc Shtn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 můj kamarád má tenhle http://www.xboxline.com/drive-fx-axial-feedback-wheel-xbox-360-p-106.html a dá se koupit i v kamenem napr CZC tam ho mely ale páku nemá jo musí byt special Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 má někdo zkušenosti s tímto volantem pro xbox360? http://www.alza.cz/bezdratovy-volant-xbox-360-wireless-racing-wheel-d70463.htm docela bych se rád o něm dozvěděl víc :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shai_tan
Zdar lidi,
Moc se mi zalibil colin DiRT a chtel bych volant. Ale jaky? Mam nekolik otazek,ktere jsem marne zkousel googlit..
1. Umi colin dirt pouzit volant? Pripojil jsem kamosuv thrust predator a nic.. Zadna volba volantu v menu,nic,nebo..
2. ..musi byt volant specialne pro x360? A jestli jo,pujde i na pc (napr.ms wheel2)?
3. Kdyz je tam radici paka,ma ona nejake polohy,nebo je to jen spinac nahoru-dolu?
4. Tip na nejaky volant v kamennem obchode? Po netu to nechci objednavat,chci si to vyzkouset-jak je to udelane,velikost,ffeedback apod. ..
Ocenim nejlepe rady nekoho,kdo ma prakticke zkusenosti :)
Dik moc
Shtn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts