Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP a 1.5

Bladerin

Recommended Posts

ok us to mam ale jeste jedna vec nemohl sem to tam najit jak se da vypojit UMD?

Když si tam dáš nějaký custom firmware (nejnovější je teď 3.02 OE-B), tak si to můžeš nastavit v Recovery Menu -> Configurations -> USE NO-UMD: Enable.

Jinak přes Devhook na fw 1.5 mám to tušení, že mít UMD disc pro hraní *.iso (...) her mít musíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když si tam dáš nějaký custom firmware (nejnovější je teď 3.02 OE-B), tak si to můžeš nastavit v Recovery Menu -> Configurations -> USE NO-UMD: Enable.

Jinak přes Devhook na fw 1.5 mám to tušení, že mít UMD disc pro hraní *.iso (...) her mít musíš.

BADBOY len otazka ked uz si to tu napsial. To NO-UMD funguje 100percentne na tom 3.02 OE-B ?
Odkaz ke komentáři

BADBOY len otazka ked uz si to tu napsial. To NO-UMD funguje 100percentne na tom 3.02 OE-B ?

Já to tam mám a funguje to, ale samozřejmě ne u všech her. U některých her stále musíš mít UMD disc v mechanice a tuto volbu v Recovery Menu znovu vypnout (Disable), ale stále to funguje u většiny her co jsou převáděny do *.iso (...), takže se to vyplatí mít zaplé a pokud mi něco háže černou obrazovku (to je jen přiklad), tak nejdřív ozkouším vypnout USE NO-UMD: Disable, vložit UMD Disc do mechaniky (u mne to je Demo disc :)) a zapnout tu hru znovu. Buď se rozjede a nebo ne (to ej pravděpodobné, že mám špatné iso, ale ještě to můžeš zkusit přes Devhook).

Není to asi moc srozumitelné, ale po pár přečteních to dá určitě (doufám) smysl :)

To Bladerin: SE-B3 ????

Odkaz ke komentáři

No ale nemuzu najit vypnuti te mechaniky skousim to vsecko prolizam a nikde to eni a navod na update na 3.02 sem jeste nenasel takze si to chcu aspon udelat na 2.71 SE-B.....

Podívej se do tohoto topicu (viz. odkaz níže) na posty ode mne případne od Maeko.

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6831&highlight=

Odkaz ke komentáři

No ale nemuzu najit vypnuti te mechaniky skousim to vsecko prolizam a nikde to eni a navod na update na 3.02 sem jeste nenasel takze si to chcu aspon udelat na 2.71 SE-B.....
Mrkni sem. Je to jednoduche ako facka.

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6661&highlight=custom

Odkaz ke komentáři

no kdys mam FW 3.02OE-A co potrebuju jeste abych tam rozfakal Iso hry nebo jak to tam mam nakopirovat

Když už máš 3.02 OE-A, tak ti iso hry "půjdou". Ale ještě udělej Upgrade na 3.02 OE-B to ti zabere max pět vteřin (samotný Up). A tím máš dokonáno. Už jen pár detailů co si chceš nastavit v Recovery Menu -> Configurations a máš to ;) (doporučuji jak už jsem někde psal zapnout USE NO-UMD Disc: Enable - pokud chceš hrát hry bez vloženého UMD Discu). Pokud ti některá hra bude házet černou obrazovku a nepůjde spustit, tak tuto funkci zase vypni a vlož do mechaniky UMD a hru zkus znovu ;) (to bude jen velmi málo her :))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu