lusida78 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Ahoj,nevite k cemu slouzi ty dve svetylka u kamery?Mě sviti jen modre chtela jsem se zeptat k cemu je druhe spolu - mami svitit cervene? :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 nikdy jsem si nevšiml že by svítila jinak než modře, btw možná když budeš mít nějakou chybu, zkus si čeknout manuál....já už ho kní asi nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusida78 Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Ja ho taky nemam,ale kdyz se podivam na na hru kde je ta kamerka vyfocena tak tam sviti i cervene,ale tak teda spravne tam svitit ma jen to modre svetlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 já ji mám modré světlo znamená že máš dostatek světla červené znamená že je ho nedostatek a nebo že není zapnutá žádná hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts