mootoo Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Stiahol som si ISO a ma to 2694MB pokial viem tak wii to nespusti aky program sa pouziva na upravu? ked sa da tak poprosim aj link. THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 i po rozbalení?teď se dělaj ty scrubbed verze pokud se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 normalne som to rozbalil a mam xxxxx.iso a neviem cim to mam upravit na cele DVD :( jedna sa o ten multiemulator co je tu na fore ,daval to shadow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 já měl vždy po rozbalení hru přímo na dvd...jen jsem vypálil a hrál, nikdy jsem nic neupravoval ale vím že tu něco takového bylo, zkusím odchytit SW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Neslo to descramblovat , ale nakoniec som to vypalil a bolo to pre GC takze vyriesene mozes LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mootoo
Stiahol som si ISO a ma to 2694MB pokial viem tak wii to nespusti aky program sa pouziva na upravu? ked sa da tak poprosim aj link. THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts