Steel Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Zdravim jak moc huči xbox? Kamos mi rikal ze kdyz se to nejak oflashuje ze je to potom jak vysavač :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 Zdravim jak moc huči xbox? Kamos mi rikal ze kdyz se to nejak oflashuje ze je to potom jak vysavač :-D jak starší pc :dozey: při rychlosti 12x jak kdybys palil v pc na max rychlost :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 a to tak huci celou dobu j? :D nebo jen kdyz se treba načíta ten disk , ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -West-Coast- Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 celou dobu,ale to ti absolutně nemusi vadit,pokud mas okolo sebe repra...to to ani neuslysis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 při filmech to nehučí zkoro vubec teda aspon ne me, a při hrách to hučí celou dobu řeším to tak že zesilím TV a je to v pohodě:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 ok ok :-D ale pry to bylo u tech starych mechanik ted uz by to nemuselo byt tak hrozny alejspon co sem cet :D treba u tech lite on kery se stejne urco brzo proloměj a pujdou oflashovat jako je to se vším :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 No u meho kusu je xbox temer neslysitelny,huci jedine dvd mechanika.. Ale zato furt :) ne vazne,po nekolikahodinovem hrani vysunu dvd a vysavac zmizi. Xbox jako takovy neni vubec hlucny,to je nejaka povera. Jo mam arcade verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nE0TiT Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 no ale je jeste rozdil den / noc... teda pres den je u nas dost rusivejch elementu...takze je to skoro neslysitelny....ale v noci u filmu...OUHA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b00ra Odesláno Červenec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2008 záleží taky na okolní teplotě, když je kolem moc tepla tak samozřejmě více chladí a tím je spojená větší hlučnost. Já mám verzi Elite 2008 a nepociťoval jsem rozdíl v hlučnosti s flashem nebo bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Jak když mi hučí v kládě, bože :D ... Hlasitost Xboxu samozřejmě záleží na jakou rychlost máš nastavenou mechaniku ( 8x / 12x ), s tou teplotou si nejsem jist, ale dávalo by to smysl ( kvůli Xku bych ale neumrzl :dozey: ) ... Prostě nejlepší je nechat si nastavit mechaniku na 8x, zesílit TV a valíš ... EDIT: Je to jen věc názorů ... A defaultně je každá mechanika nastavená na 8x ... A k těm texturám, při rychlosti 8x se ti načítají pomaleji, ale za to viditelně lépe ... Jde vidět West Coaste, že v tom máš ještě drobné nedostatky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -West-Coast- Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Lance~nOmErcY^ - 8x je k ničemu, u normal original neflashnutejch mechanik v xku je rychlost dána na 12x,takže flash je treba lepsi si taky dát na 12x,ten vetsi hukot prezijete ne?Aspon se pak hry budou nacitat rychle,nebudou u gta 4 vypadavat textury atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 v podzimnim Update prijde vyychytavka, co ti umozni nahrat komplet hru na hardisk, dvd sice budes muset mit v mechanice kvuli autenticnosti, ale naprosto odpadne hluk mechaniky. I kdyz ja musim rict, ze to neni nic hrozeho a behem rani to ani nevnimam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 To sem zvedav jak to bude , kdyz budes mit flashlou mechaniku , jestli to nebude delat nejaky problemy :D No asi jak se bude blizit jaro tak xko projistotu odpojim od live , ban fakt nechci :D Jinak to instalovani je podle me zbytecnost , akorat to zasvini hdd :D Me hluk mechaniky 12x zas tak nevadi , zesilim repro a jeto :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 je to zajímavé ... Jen nevím, proč jsem o tom ještě ani nečetl, mohl bys doložit nějakej odkaz ? Microsoft už fakt neví co se sebou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 to bych nechtěl konzoli jsem si pořídil kvuli tomu že nemusím instalovat:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 instalace bude volitelna, nechces nemusis, muzes zrova hrat. ty je toho plny net, zkus treba tiscali nebo sectora.sk . a muzes mi vysvetlit "Microsoft už fakt neví co se sebou ..." vzdyt je to paradni vec. mimochodem nahrani cele hry DMC4 tvrvalo cca10minut (na E3 testovali novinari z IGN) coz je celkem sila proti povinne instalaci teze hry na ps3, kde to trva 21minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Steel
Zdravim jak moc huči xbox? Kamos mi rikal ze kdyz se to nejak oflashuje ze je to potom jak vysavač :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts