toreo20 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 ahojte mam fw 3.2 a nejdu mi nanom ani isa proste nic. cim to môze byt. zamrzne a vypne sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 na 3.2 ti nepojdu *.isa. !!!! Citaj pre Zaciatocnikov !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 na 3.2 ti nepojdu *.isa. !!!!Citaj pre Zaciatocnikov !! No keby sa mu tak chcelo :evil: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Tieto temy by sa mali mazat - teda ak sa nemazu a zostavaju na fore. :O)))) Nesledujem to iba ked to niekdo zalozi a ma vzdy mikne ked to vidim. :o)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Tieto temy by sa mali mazat - teda ak sa nemazu a zostavaju na fore. :O)))) Nesledujem to iba ked to niekdo zalozi a ma vzdy mikne ked to vidim. :o))))No my sme mu nepomohli moze mat 3.02 OE-B cize my to vymazeme az ked dotycnemu pomozeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gorel Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Tieto temy by sa mali mazat - teda ak sa nemazu a zostavaju na fore. :O)))) Nesledujem to iba ked to niekdo zalozi a ma vzdy mikne ked to vidim. :o))))No my sme mu nepomohli moze mat 3.02 OE-B cize my to vymazeme az ked dotycnemu pomozeme...Jasnacka uz v tom mam jasno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Mam FW 5.05 a nejdou mi ISOa, help nekdo hned!! :roll: :arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miguel75 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 hele mam problem chci si koupit hru bud liberty city nebo vice city co je lepší? díky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toxic26 Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 vice city,mám to doma a je to good,ale na tom malym displayi špatně rozeznávám věci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wotawik Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 urcite vice city mas tam vic moznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toreo20
ahojte mam fw 3.2 a nejdu mi nanom ani isa proste nic. cim to môze byt. zamrzne a vypne sa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts