krystof94 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Ahoj všichni , zakoupil jsem si kamerku a chtěl bych vědět , kdo všechno jí má...:) .Kdyžtak bys me mohli dát ňáký ten video chat , díky.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Já se hlásím jako její majitel :) .. Už by na to mohla vyjít nějaká pořádná hra :( .. I když Operation Creature Feature a Trials of Topoq docela ujde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Já se hlásím jako její majitel :) .. Už by na to mohla vyjít nějaká pořádná hra :( .. I když Operation Creature Feature a Trials of Topoq docela ujde.. Ty hry na PS storu jsou skoro vsechny na nic.... :cry: Operation Creature - mam skoro cely dohrany , to me jediny chytlo... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 To je těch her zatím opravdu tak málo? To s koupí tohohle skvostu asi raději eště počkám. Nemáte někdo nějaký info co by v nejbižší době mohlo vyjít na EYE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 sice ji mam,ale zapojil sem ji snad jenom jednou ... a práší se na ni:( ...nevycházej žádný hry ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 Ja si myslim ze by mohlo byt fajn to tamagotchi ta opice jak bude tak fajn interaktivni pres tu kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien99 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Myslíš EYE-Pet?.....sem taky zvědavej, jak tam zhmotnit třeba nakreslený autíčko...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leoboss Odesláno Listopad 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2008 Hlasim se jako majitel...Ale hry zatim o nicem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armyk Odesláno Listopad 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2008 Taky mám, skoro nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 mám,ale absolutně nepoužívám.zatím jsem ji použil jen k vytvoření mé postavy v golfu TW 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 takze de videt ze to nikdo nepouziva protoze na to nejsou vubec zadny hry .... ale az bude EYE PET tak si myslim ze se to zmeni XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Vůbec žádný hry ? WTF? :D sou na to hry.. na PSNku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2008 Vůbec žádný hry ? WTF? :D sou na to hry.. na PSNku xD ja wim ze tam jsou rekl jsem to obrazne jejich strasne malo a hry se tomu rikat nedaj xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Nevite nekdo priblizny vydani Eye pet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Prosinec 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Nevite nekdo priblizny vydani Eye pet? Pristi rok na podzim ....:roll: taky me to stve ze to vyjde tak pozde:dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Červen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2009 Nevysli nejaky novy hry na eye? Uvazuji o koupi ale bohuzel po precteni tohoto topicu me nakup celkem presel, treba na ps2 toho bylo dost a ted na ps3 nic? Tak proc tu kamerku delali kdyz neni skoro pouzitelna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Take vlastnim kamerku, jak bylo receno, jako hrac Magic the Gathering jsem si nemohl nechat ujit Eye of Judgment takze s nim sem dostal i kamerku, ztaim jsem ji taky moc nevyuzil i kdyz trochu prece jenom :) .... na Eye of Judgment, Operation Creature Feature - to je pecka kravinka :), Trials of Topoq a pak samozrejme na vytvoreni postavy v Golfu coz k memu prekvapeni vyslo docela pekne a k nafoceni ridicaku v Burnoutech :). Taky je celkem vtipnej ten free programek pro foceni a nahravani videicek co je free na PSN, daj se tam pouzivat i zajimavy efekty a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinokurov Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Taky se hlasim jako majitel. Kamerka koupena pro Burnout platinu. Zatim jsem si stahnul AquaVita coz je takovy akvarko kde ryby zuzlaj tvuj prst :D Jinak mi to pride jako docela nevyuzitej potencial tech par her co zatim vyslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Neví někdo kdy mají vyjít nové hry? a jaké? Např. EYE PET mě dost zaujalo, ale nikde jsem nenašel datum vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 včera jsem s Huhlou a Wolfem pořádali videochat ve třech.... je to hodně dobrý.... bylo by docela dobrý se domluvit ve více lidech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jsem pro mohl by to bejt mazec, dali jsme si přes NET panaka a hned bylo na tom světě vlídněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezo_CZ Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Chtěl jsem se zeptat majitelů kamery zda jde uspokojivě použít místo headsetu ve hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Mikrofon to ma luxusní ale musím se vždycky smát, když slyšíš jak týpka příjde buzerovat přítelkyně nebo matka že u toho sedí furt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Mohl by mi někdo vypsat kompletní seznam her pro Eye kamerku, které najdu na ps store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.