Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tetování

ramalamadingdong

Recommended Posts

mam to v riti jestli ve 40 budu u doktora vypadat blbe stejne v dnesni dobe to ma kazdej druhej.... me osobne se tetovani libi a jednoho krasneho dne az budu mit par litru navic do toho pujdu...

pár litru? to hces na cele telo nebo co :D to co je na obrazku nahore tady stojí 900 a dela to skutečnej profesional :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám 2 tetovaní ..lva na zadku a hvězdy na ruce... za lva jsme dal 800,- a za hvězdy 2000,- v tomhle salonu http://www.tattoo-pangeit.cz/ . ... jestli budete chtít fotky stačí napsat... :D ... a segra měla henu a vydržela jí 3 dny...

Odkaz ke komentáři

já mám na zádech tedy spíše na lopatce draka , velikost no asi tak 15x10 cm to je složitost je to tribal takže je to takové obrysy malinko složitější jinak mám to na pořád ne jen na pár roků nebo dokonce měsíců :D ale tak dal jsem za to 1500kč ale mám to od známého jinak by to bylo tak minimálně za 2 nebo 2 a půl tisice v salónu

Odkaz ke komentáři

v salónu musíš mít nějaké potvrzení rodičů a jinak přes známého není problém snad ne?

s rodiči problem nebude... jen se bojim že se mi to časem roztáhne

2Shadow: někomu se líbí to, někomu tamto... ja se nepotřebuji chlubit před spolužáky jako ty "deti" co si psal ;) :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu