GoD Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Projel sem cele forum a proste newim... Sem si koupil Wifi klíč a prostě se mi nejd epřipojit, potřeboval bych help... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chvalsinak Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 http://console-forum.net/showthread.php?t=20627 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 podivej se sem http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=20627 EDIT: pridano naraz:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Dík mrknu na to, todle sem nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Nainstolaoval sem wifi, udelal swem vse a sekl se v bodě 11. proste bezdrtove pripojeni tam je jen jedno, a nefunguje to nepise ze je pripojene (nepripojeno: charneno .. bla bla bla) a kdyz to otevru obevi se ... proste neco jinyho.. a k,dyz dam nastavit sit, usb wifi, vyplnim ... bla bla bla.... a pak nakonci [Chyba:Windows XP .... bla bla bla ... nemujsí fungovat][DOKONČIT]... a furt se nic neoběví... ols help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Pls modi smazte tento post dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jo ani mne to nechce naskocit taky mam wifi klic .... nainstalui dam scan a tam to nehodi .. proc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GoD
Projel sem cele forum a proste newim...
Sem si koupil Wifi klíč a prostě se mi nejd epřipojit, potřeboval bych help...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts