smash Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Nevíte někdo, čim to je, že se mi tahle hra prostě po chvíli sekne? Zkoušel jsem stahovat dvě verze...obě mi to dělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 zkus novejsi fw nebo vyssi tak procesoru i kdyz ja to hral na starym 3.40 OE-A a nedelalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Zkus to prevest (iso->cso,cso->iso) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smash Odesláno Červenec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 mam 3.90 M33 :-), a zkoušel jsem i vyšší procesor, a nic. hele, zkoušel jsem to i do cso a zpět :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 tak si zkus stahnout jeste do tretice jeste jednoho drivera...nebo ze by to bylo kartou??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 pochybuji, že by to bylo kartou. Nekteré RIPi jsou špatné, ja sem stahl až 3 isa a až to poslední šlo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 A jake maš psp? Jestli fat tak s tim nic nenadelas protoze bratranek ma fat a muže taktovat procesor jak chce a stahovat isa ale stejne porat se to po chvili sekne . Tak nevim treba to neni tvuj pripad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 heh, co to je za blbost ^^ praveze tahle hra byla kdyz slim nemelo ani dudlik, tak je kravina tvrdit, ze by to na fatu nemelo jit omfg.. Mne muj Driver'76, jede na PSP Fat uplne v pohode, stahovano odsud, nebo z WFka.. Proste upni na nejnovejsi CFW, taktni CPU na 333MHz, zkontroluj, zda nemas fake kartu, zformatuj ji znova, zkus prevest do ISO a CSO atp.. a stahni odjinud.. (mozna tam mas nejakej plugin zapnutej, kterej ti tam dela bordel..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smash
Nevíte někdo, čim to je, že se mi tahle hra prostě po chvíli sekne?
Zkoušel jsem stahovat dvě verze...obě mi to dělali.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts