H4nc Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 čest chlapi :) mám ted ankreslený upe šílený skin na pocketu ....prostě sjem se musel pochlubit ....a vy taky ukažte co máte v rukávu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toxic26 Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 celý to zamaluj at neni vydet to kolecko PSP,je to tam blbý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nc Odesláno Prosinec 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 celý to zamaluj at neni vydet to kolecko PSP,je to tam blbýto bych tam musel strčit nějaký papírek mě se to tak celkem líbí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 pekny - me se to docela libí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 kolecko psp nech at je videt ! zamalovany je to vonicem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 :.Dragunov.: Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Je naaadhernej moc se ti povedl...Fakt jsem nic takovyho necekal ;-) .Naadhera!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
H4nc
čest chlapi :) mám ted ankreslený upe šílený skin na pocketu ....prostě sjem se musel pochlubit ....a vy taky ukažte co máte v rukávu :lol:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts