Bobika91 Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Jen by mě zajímalo,zda už se někde dají sehnat tyhle ovladače,už se na ně u nás píšou recenze,ale furt sem sehnal jen drátový k PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Ty fungujou k PS3 verzi bez problémů... A ty k PS3 budou bezdrát ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Jj,maj bejt bezdrát,jen sem je zatím ještě neviděl u nás v prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Nevíte někdo jestli to bude na PS3 v cestine??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Čéče mám to doma,ale anglicky,je to zajimavý,že na PS2 byly český verze.Ale má to jednu výhodu na trojkách,připoj se na net a udělej českej kvíz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Není to česky, na PS2 byla česky jen jedna jediná hra ze série Buzz a to Buzz Hudební kvíz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Mám tu hru už měsíc, bohužel je v eng ale neva, ovladače jsou bezdrát, mám čtyři. Bohužel jsou ovladače na baterky, ale to se dá překousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Srpen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 Mám tu hru už měsíc, bohužel je v eng ale neva, ovladače jsou bezdrát, mám čtyři. Bohužel jsou ovladače na baterky, ale to se dá překousnout A kde si sehnal ty bezdrát?Že by eBay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 A kde si sehnal ty bezdrát?Že by eBay? NN, prostě jsem je k tomu měl, čtyři ovladače s jedním velkým a čtyřmi menšími tlačítky, do ps3 se vrazí taková blbinky ( vypadá to jako flashka ) a do každého ovladače dvě baterky. Signál z ovladačů jde do ps3 přes tu blbinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 NN, prostě jsem je k tomu měl, čtyři ovladače s jedním velkým a čtyřmi menšími tlačítky, do ps3 se vrazí taková blbinky ( vypadá to jako flashka ) a do každého ovladače dvě baterky. Signál z ovladačů jde do ps3 přes tu blbinku No to je v pr....,já to tady koupím bez ovladačů a ty už to máš s nima,to je zajimavý že na netu to u nás s nima nevidím :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Srpen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 No to je v pr....,já to tady koupím bez ovladačů a ty už to máš s nima,to je zajimavý že na netu to u nás s nima nevidím :):) No, bohužel nemůžu prozradit odkud je mám ( kradený nejsou :) ), ale někde se snad musí dát sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.