Mr Crazy Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Ahoj, mam otazku: Jelikoz asi dostanu novy kus PS3 z reklamace, zalohoval jsem si na flashku moje savy z HDD, ale nevim, jakym zpusobem je pak dostat do pristroje zpatky, muzete mi poradit pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Ve stejné části menu jak jsi dával backup. http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/backuputility.html RTFM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 ja som si stiahol z netu save do GT5 prologue .. a ked ho skopirujem do PS3 tak ho vobec hra nenacita :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 ja som si stiahol z netu save do GT5 prologue .. a ked ho skopirujem do PS3 tak ho vobec hra nenacita :( Mě to taky nejde u většiny her i kdyz stahuju EU verzy savu.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 a mas to na stejnou verzi hry?¨ EDIT: to bylo jeste na majka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Midnight Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jak na tu istu verziu hry ? :lol: nechapem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 no kdyz vam ten save hra nenajde tak mate save pro jinou verzi.. napr. mate EU hru ale save pro US hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 no kdyz vam ten save hra nenajde tak mate save pro jinou verzi.. napr. mate EU hru ale save pro US hru mě to normálně najde , ale hraje se zase od zacatku hry, kdyz to stahuju tak je napsany ze je to 100% hry :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Ahoj, mam otazku: Jelikoz asi dostanu novy kus PS3 z reklamace, zalohoval jsem si na flashku moje savy z HDD, ale nevim, jakym zpusobem je pak dostat do pristroje zpatky, muzete mi poradit pls?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.