Silas Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 u mě za 1: GTA 4 a za 2: seriál The Big Bang Theory:bash: a to stálý vylepšování PC kvůli hrám mi lezlo na nervy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 GTA4 a Burnout: Paradise, (MAFIA 2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 nízká cena za vysoký výkon;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 z her jsem si chtěl zahrat NHL 08 a jinak taky proto že PC už nestačilo a dávat peníze do PC je zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Poměr Cena : Výkon a GTA IV ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Mafia 2 (levnější než investovat do PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 možnost nekupovat originály, cena výkon, ovladač a hodně mě zaujal Dashboard včetně gamescore ve hrách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Otec z pistoli u my hlavy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 31, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Cena , flash a no i nejaky ty hry :D Hlavne hry z ps3 a xbox jsou graficky totozne , takze i proto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Stav mojho PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 pomer : CENA - VYKON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 výkon pc , který už nehodlám vylepšovat protože bych za tu cenu mohl mít i 2x x360 :dozey: a taky GTA 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 řeknu vám co pro mě bude nový duůvod pro koupi nového xka SIlent Hill 5 a Resident Evil 5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 ten flah me zaujal ale hlavně jsem si to pořídíl kvuli GTA a stavu mojeho PC:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Za pár kaček vysoký výkon, možný flash, výkon mého PC.... Jinak u PC člověk musí sedět ale u konzole se může natáhnou na gauč a ovládání je stejně pohodlný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Malá cena,vysokej výkon a hlavne se mi nechtelo vrazet penize do pc-protoze bych ho musel uplne překopat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roarbb Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Ja som chcel hlavne hrat. PSP prestalo naplnat moje hracske ocakavania a hry co vychadzaju na psp - proste katastrofa. Ked som zistil kolko malo stoji XBOX 360, ze sa da flashnut a aku zvlada grafiku bol som rozhodnuty. Predal som svoje Fatko, nieco malo priplatil a uz sa hralo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Samozdrejme me na xboxu lákala Lite-Onka :dozey: Jediná moje poslední záchrana je lance :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Hlavně kvůli tomu že je to výkonná konzole:D Radši jsem si koupil Xbox nez po kazdym pul roce kupovat za nemaly penize komponenty do PC, takhle vim ze si i za delsi dobu mohu zahrat nejakou "pecku" bez nutnosti upgrade HW:D Take ovladac je uzasnej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Jsem konzolista už od staré Atari, přes PS1 a PS2 jsem se nakonec dostal k Xbox 360. Proč jsem přestoupil na druhou stranu je jednoduché = flash, vrcholem mého rozhodnutí bylo multiplatformování mnoha titulů v čele s Devil May Cry a samozřejme hra, kterou jsem si chtěl vždy zahrát Gears of War. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azumaninja Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 PC-porad se mi nechce upgradovat pc a hlavne tady u xka se muzu krasne rozvalit na postel a hrat.Jinak vykon-cena-flash a ty hry jsou taky bezvadny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 No pro mně hrála hlavní roli cena-výkon a hlavne to po*** PC ktere me uz nebavilo vylepšovat a cpát do něj prachy abych si zahrál novější hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 U mě to byla Forza 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 forza2,GTA IV a par dalsich za malou cenu a kuli flashy (kterej sem jak vsichni vite zmrvil :D ) takze si nezahraju krome dem nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Gta 4, flash ,cena/výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.