Silas Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 vim, co je achvievment, ale mám jinej dotaz - když hraju pálenku, achievmenty se mi budou splňovat ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 31, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 J normalne jak s origo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 takže v XL v profilu budu mít tu hru? ... když mám pálenku, tak mi nehrozí ban ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 31, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Jnormalne je budes mit v profilu , ban hrozi jen kdyz budes hrat hru ktera se na netu obevila jeste pred ofic releasem , treba GTA IV :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jo ok :) jinak, ještě nemam doma Xbox, tak nevim jak se ta hra spouští ... dám tam hru (pálenku) a hodí mě to na Live? nebo jak to je? .. dík :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jo ok :) jinak, ještě nemam doma Xbox, tak nevim jak se ta hra spouští ... dám tam hru (pálenku) a hodí mě to na Live? nebo jak to je? .. dík :bash: nn vyberse si v DB (menu) ejstli chces hrat pres Xbox live nebo ne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 jo jo :) takhle dostal ban dante :D hrál halo 3, COD 4 před vydáním :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L1ST3r Odesláno Červenec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 asi budu za tupce teď co je to ten achivemtes a kčemu je to dobry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Achievmenty jsou úkoly, který ve hře plníš, za ně dostáváš nějaký bonus věci, teda pokud se nepletu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 za archievmenty dostavas GAMESCORE v menu je mas zobrazene u profilu... pokud je archivment treba u GTA4 splnit 25 misi a ty jí udelas dostanes tolik gamescore kolik má ten archievment...dejme tomu 20gs (gs=gamescore) :D;) snad jsem to vysvetlil dobre:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Ale k čemu mi jsou ty GS či Achievmenty? Pouze k porovnání v žebříčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 dá se říct že čím víc máš bodů tím lepší jsi hráč...protože u některých her je opravdu peklo je splnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
vim, co je achvievment, ale mám jinej dotaz - když hraju pálenku, achievmenty se mi budou splňovat ... ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts