Guest Neger Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Existuje program na psp který natáčí monitor????? Děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 psp ktery nataci monitor?:blink:jestli sem te dobre pochopil,tak mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?p=319349 propriste hledej;) EDIT: tady to mas primo ten programek :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008020009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 dela se to tak ze se propoji psp s pc a nataci se to v PC. Delal sem to ale je to už davno a nevim jestli ten program jde na novších CFW :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 nebo pres screenshot plugin - pokud ti staci vystup v gifu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dominick Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Stary dobry custom firmware extender, s tim ti to poslape, ale natacat to musis napr. cez Camstudio 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hele udelal jsem to prene podle toho co psali na ty strance,ale kdyz sem to spustil tak mi to chtelo neco instalovat jako novej rozpoznanej hardware...co mam delat???jo a kam se ukladaj ty obrazky???diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 hele udelal jsem to prene podle toho co psali na ty strance,ale kdyz sem to spustil tak mi to chtelo neco instalovat jako novej rozpoznanej hardware...co mam delat???jo a kam se ukladaj ty obrazky???diky za odpovedkdyž to hcce nainstalovat HW tak to udelej, nemusi to pak jit správně ... máš Windows Vista? v každem okně je search napiš tam *.bmp A naje ti to ... a taky je treba virtual dub ... na spojení obrázků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 nene mam xp prof...jo jasny zkusim dat do hledani ten format...dikec jo a pujde mi to na 4.01 m33-2??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Neger
Existuje program na psp který natáčí monitor?????
Děkuji za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts