Guest Neger Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2008 Existuje program na psp který natáčí monitor????? Děkuji za odpověď
0 bykk Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2008 psp ktery nataci monitor?:blink:jestli sem te dobre pochopil,tak mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?p=319349 propriste hledej;) EDIT: tady to mas primo ten programek :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008020009
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2008 dela se to tak ze se propoji psp s pc a nataci se to v PC. Delal sem to ale je to už davno a nevim jestli ten program jde na novších CFW :)
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2008 nebo pres screenshot plugin - pokud ti staci vystup v gifu..
0 Dominick Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 1, 2008 Stary dobry custom firmware extender, s tim ti to poslape, ale natacat to musis napr. cez Camstudio 8)
0 perrek Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 hele udelal jsem to prene podle toho co psali na ty strance,ale kdyz sem to spustil tak mi to chtelo neco instalovat jako novej rozpoznanej hardware...co mam delat???jo a kam se ukladaj ty obrazky???diky za odpoved
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2008 hele udelal jsem to prene podle toho co psali na ty strance,ale kdyz sem to spustil tak mi to chtelo neco instalovat jako novej rozpoznanej hardware...co mam delat???jo a kam se ukladaj ty obrazky???diky za odpovedkdyž to hcce nainstalovat HW tak to udelej, nemusi to pak jit správně ... máš Windows Vista? v každem okně je search napiš tam *.bmp A naje ti to ... a taky je treba virtual dub ... na spojení obrázků ...
0 perrek Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2008 nene mam xp prof...jo jasny zkusim dat do hledani ten format...dikec jo a pujde mi to na 4.01 m33-2???
Otázka
Guest Neger
Existuje program na psp který natáčí monitor?????
Děkuji za odpověď
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts