KingNothing Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Nevím jak opatchovat Operu.Vždy se mi to zastaví a patcher nodpovídaá.Nemá někdo již opatchovano Operu na stáhnutí?Please:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 M3 DS real Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 ok, ja ti to opatchuju a nekam upnu, w8 plz.. Ok, tak jsem ti to upnul primo sem na forum, aby jsi nemusel nikde cekat apod ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 Díky moc.THX :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 a nemohli by ste ji patchnout i pro r4ds a upnout ji sem .. thanks :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 connection failed:51300 Ví někdo o co jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 ani ne taky si jdu stahnout operu pravda az ji sem nekdo upne ale fakt netusim o coo jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 please,poraďte někdo.Nebo neznáte nějakou stránku kde je jak to zprovozním,sem lama:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2008 please,poraďte někdo.Nebo neznáte nějakou stránku kde je jak to zprovozním,sem lama:blink: http://www.nintendowifi.com/ najdi si tam seznam chybových hlášek, tam to je i popsané...atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 The WEP key for the Access Point you are attempting to connect to has changed since you last connected. What to do: Verify the Access Point's WEP Key and try again. Co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 to iste o wifi mas i na www.nintendo.sk alebo .cz ... to je to sami :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Hmm,tak net asi mít nebudu na DSku.Pořád nechápu co to po mě chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 asi si zadal zlej wep key ...... popis to kus viac ( co si zadal a tak ) ty to robis z ez flash 3in1 + opera vsak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 The WEP key for the Access Point you are attempting to connect to has changed since you last connected. What to do: Verify the Access Point's WEP Key and try again. Což je blbost,WEP key mám pořád stejný a nic sem s ním nedělal. Mám M3 ds Real pack (GBA expansion pack) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abito Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 ja osobne nemam expansion pack a operu ale skusim poradit : maz spravne zadane ssid , wep key , pripadne IP , subnet mask - maska podsiete , gateway - predvolena brana , Primary DNS , Secondary DNS , a mas zapnute wifi ? vysielanie ssid , ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 slovnik.cz píše ti to že si od posledně změnil wepkey, takže proto se ti to nepřipojí. secondary DNS NEmusí být vyplněn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 už sem psal že sem s WEP key nic nedělal ani neměnil.Za to to nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 už sem psal že sem s WEP key nic nedělal ani neměnil.Za to to nechápu no ale chyba hovoří jasně, já nevím co jiného by to mohlo být, ale pokud si ho neměnil na PC, tak si třeba omylem zadal nové připojení kde si ten wep key nevyplnil - sry pokud sem tě naštval, ale fakt jinak nevim no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingNothing Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 nene,v pohodě,já sem za každou radu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Kyssi Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 ještě důležitá otázka - co máš za operační systém? jsou to windowsi? linux? MAC? možná se to bude zdát jako otázka pro blbé, ale na MAC se to nastavuje trochu jinak myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KingNothing
Nevím jak opatchovat Operu.Vždy se mi to zastaví a patcher nodpovídaá.Nemá někdo již opatchovano Operu na stáhnutí?Please:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts