Anareus Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 Caufes lidi, nevite nekdo jestli sou Brothers in Arms co sem dal shadow ve 12/2006 iso games funkcni??? Ja jsem to stahnul nakopal do PSP a pspko mi trci na obrazovce s cervenou loading carou. nvite nekdo co s tim?? help plz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 albertini Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 To stejny mi delalo na 2.71 se-c, tak jsem to hral pres DH, na 3.02 oe-b funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Caufes lidi, nevite nekdo jestli sou Brothers in Arms co sem dal shadow ve 12/2006 iso games funkcni??? Ja jsem to stahnul nakopal do PSP a pspko mi trci na obrazovce s cervenou loading carou. nvite nekdo co s tim?? help plz Bia se myslím musela spouštět přes Devhook hybrid. Ale nevím jestli to na tom novém 3.02 OE-B nemají už nějak lépe "dotažené". Jinak ozkoušej ten hybrid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 megaSKILL Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 skus to sáhnout z www.pspzone.sk odtamtud mi to jede....(pres dewhook 0.45) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 skus to sáhnout z www.pspzone.sk odtamtud mi to jede....(pres dewhook 0.45) Sice je ten problém už pár dní starší, ale vyřešíš to (v 3.02 OE-B) když v Recovery Menu -> Configurations -> vypneš (tj. přepneš na Disable) use NO-UMD. DO mechaniky stačí vložit UMD Disc a zapnout BiA. Ozkoušeno zrovna dens a funguje ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Anareus
Caufes lidi, nevite nekdo jestli sou Brothers in Arms co sem dal shadow ve 12/2006 iso games funkcni??? Ja jsem to stahnul nakopal do PSP a pspko mi trci na obrazovce s cervenou loading carou. nvite nekdo co s tim?? help plz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts