Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Používání PSP v mrazu

Lukmas

Otázka

Ahoj, zajimalo by mě, jak je to s používáním PsP v závislosti na teplotě. V manuálu píšou od 5C-35C, ted je u nas kolem -2C, tak přemýšlím jestli s nim mohu do města chytat wifi sítě... Mám ho novej, tak se o něj hodně bojim, jestli je to debilní dotaz, tak to smázněte. Dík :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

mno co v manuálu píšoou bude pravda.. ovšem myslim, že to nebude tak strašný.. každopádně když s nim jdeš ven tak ho hlavně moc rechle nepřenášej z venku do tepla!!! Mohla by se ti vysrážet voda na spojích a psp přestane fungovat občas se to stává i u mobilů...

Odkaz ke komentáři

• 0

no kámo nedělej to,ted ho musim dát do opravny s UMD čtečkou,byl sem s nim asi 2 hodiny venku v teplotě okolo nuly,měl sem ho většinu času v kapse,a jak sem přišel domů tak trochu dýl trvalo než se zaplo ale už nenačetlo žádný UMD....takže nikam nechoď

Odkaz ke komentáři

• 0
neviem ci je to pravda ale z okna chytam wifi a pri tom ze ho mam raz vonku raz vnutri sa mi praskol predny kryt :(
To asi zas tak extrémní teploty nejsou, aby ti prasknul kryt. A to ho jako strkáš za okno aby si chytnul wifi?
Odkaz ke komentáři

• 0
no kámo nedělej to,ted ho musim dát do opravny s UMD čtečkou,byl sem s nim asi 2 hodiny venku v teplotě okolo nuly,měl sem ho většinu času v kapse,a jak sem přišel domů tak trochu dýl trvalo než se zaplo ale už nenačetlo žádný UMD....takže nikam nechoď

no v manualu pisou ze kdyz ho prenasis z vetsiho chladu to tepla tak se muze stat ze se ti zamlzi laser na UMDcka a to pak podle navodu muze trvat i dve hodky nez se to odmlzi ...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu