lukyc Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 zdar nemoch by mi někdo kdo může dělat screeny a může na psp na net, udělat pár screenu? asi 5. napište mi pls na icq, řeknu vám tu stránku bodou thanks a až budu mít credo tak i to, moc dík ( já můžu dělat screeny ale nemůžu na net :-( ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 napis mi tvoje icq poslu screeny, jo sory nevsiml jsem si ze ho mas v popisu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Tak tady to mas. [b]http://czshare.com/335137/ei0B/screeny.rar[/b] Heslo bazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukyc
zdar nemoch by mi někdo kdo může dělat screeny a může na psp na net, udělat pár screenu? asi 5. napište mi pls na icq, řeknu vám tu stránku bodou thanks a až budu mít credo tak i to, moc dík ( já můžu dělat screeny ale nemůžu na net :-( )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts