liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 ET Console Forum Group Join Us ! http://console-forum.cz/group.php?groupid=51 Wolfenstein: Enemy Territory (ET) je akční počítačová hra a jako samostatného nástupce Return to Castle Wolfenstein ji vytvořila firma Splash Damage Enemy Territory bylo původně plánováno vydat jako komerční rozšíření populární hry Return to Castle Wolfenstein. Nicméně díky problémům s částí hry pro jednoho hráče byla multiplayer část vydána 29.5.2003 jako samostatná hra, kterou si lze stáhnout a hrát zadarmo. Jde o čistě multiplayer týmovou hru, lze ji hrát přes LAN nebo internet Jsou dvě strany - Spojenci (allies) a Osa (axis). Ve hře lze hrát za jedno z 5 povolání: * Voják (Soldier) – má těžké zbraně * Medik (Medic) – léčí a oživuje * Podpora (Field Ops) – doplňuje týmu munici a přivolává palebnou podporu * Inženýr (Engineer) – konstrukce, opravy a demolice, též pokládání min a odminování * Záškodník (Covert Ops) – špionáž, ostřelování, odhalování nepřátelských min dalekohledem Hra obsahuje šest map (Goldrush, Oasis, Battery, Railgun, Radar, Fuel Dump), nicméně na internetu jsou stovky map vytvořených komunitou. Na každé mapě musí útočící strana (většinou jsou to spojenci) splnit dané úkoly během časového limitu (typicky 30 minut pro většinu map), zatímco obránci se jim v tom snaží zabránit. Mapy též obsahují volitelné cíle, které nejsou nezbytné pro vítězství, ale jejich splnění může týmu pomoci. A zde jsem si dovolil připravit jednoduchý návod ... 1) Samozřejmě stáhnout hru a patch 2.60 Wolfenstein: ET + Patch 2.60 - Některým se prý hra stahuje pomalu, zde je jen odkaz na hru - http://www.edownload.cz/sw/wolfenstein-enemy-territory/manual-download-1/ 2) Stáhnout patch 2.60b - podotýkám, že je nutno mít výše zmíněný patch 2.60 Patch 2.60b - Obsahuje 3 složky, Win, Mac a Linux - podle toho, jaký máte operační systém, otevřete příslušnou složku, a překopírujete ETDED.EXE a ET.EXE do hlavní složky Wolfenstein: Enemy Territory 3) HLSW je jeden z nejlepších programů na rychlé připojení do serverů bez zapnutí hry ... HLSW - Download - Po zapnutí HLSW zvolte Seznam Serverů -> Multi Server Insert (CTRL + I ) -> Zde se kopírují servery pro ET ... - Doporučuju si tam pro začátek nakopírovat tyto - 195.28.69.133:27960 82.208.54.3:27961 82.208.54.3:27960 81.0.206.130:27960 85.214.83.146:27991 85.10.207.139:27960 - Na všech těchto serverech jsou tak od 3:00 AM do 8:00 AM zapnutí boti, později jsou vyhozeni a hraje se "normálně" 4) Enjoy ! Hra vyšla roku 2003, takže neříkám, že vás zrovna ohromí svou grafikou, ale za to je extrémně návyková a chytlává díky své rozmanitosti ... Jde o to, že se hraje na obřích mapách, kde jedna z armád (Alies - Spojenci / Axis - Nácci :dozey: ) plní úkoly, které vám zaručí vítězství - druhá frakce musí bránit, ničit apod. Je to unikát mezi hrami ... Po 3 a půl letech se mi hra pořád nezdá stereotypní, tomu pomáhají i nové mapy apod. Barvení nicku: http://www.smoula.kvalitne.cz/ -> Barevné jméno A ještě upozorňuju, nepřeju si tady žádnej flame, ani retardované hlášky typu "je to debilní hra" a už vůbec ne "raději pojďte hrát CS" - OMFG ! A veškeré dotazy PM, nebo sem do topicu ... Danke ... http://www.youtube.com/watch?v=HK8YjnWnAMs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=gc3PwG3xcFw&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Dík za doporučení hry teda spíš obnovení kdysi jsem to hrával (THX) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Jestli by byla větší účast a popřípadě zájem, nebyl by problém založit takový provizorní klan ... Později by to mohlo dosáhnout úrovně ... Uvidíme .. Založím Group, a domluvíme se ... EDIT: http://console-forum.cz/group.php?groupid=51 - Jestli to neklapne, jednoduše to zrušíme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 díky lanci..tohle sem do tý prázdninový nudy potřeboval...určitě zabaví :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 dlouho jsem nehrál,možná bych se přidal, position: Covert ops :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Pro mě nejlepší onlinovka, hraju asi už dva roky, skoro každej den :) Doporučuju server: 82.208.54.3:27961 SSX-NETTEAM(CZ) NoQuater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 taky bych tuhle hru oprasil, field ops se hodi vzdy ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 taky bych tuhle hru oprasil, field ops se hodi vzdy ne? :) Naturlich ... Pro mě nejlepší onlinovka, hraju asi už dva roky, skoro každej den :)Doporučuju server: 82.208.54.3:27961 SSX-NETTEAM(CZ) NoQuater Hh, ten už je dávno zahrnutej v tom mém seznamu ... Však se podívej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Hh, ten už je dávno zahrnutej v tom mém seznamu ... Však se podívej ;) No jo, hraješ tama někdy? jakej máš nick? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 No jo, hraješ tama někdy? jakej máš nick? :) Nehraju, jelikož teď působím jen na Atlantisu (hned ta první IP) ... Na SSX chodím jen občas, v krajních případech, jinak všude mám nick #Lance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tyyy joo..to vypada zajimave...jaky sou pozadvky.?? ja jen aby to muj komp s integrovanou grafikou zvladnul.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tyyy joo..to vypada zajimave...jaky sou pozadvky.?? ja jen aby to muj komp s integrovanou grafikou zvladnul.. :D O to se neboj ... Sys. požadavky: 400MHz, 128 MB RAM, 16MB gf.karta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tak v tom pripade do toho du...a budu medic.. :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tak v tom pripade do toho du...a budu medic.. :cheesygrin: Tady nejde o to, co budeš, na Pubu vždycky musíš jet všechno, abys dostával hodnosti -> nové "skilly" apod ... Jedině na CW si můžeš takhle vybírat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Než se ale pustíš do cw, nebo začneš hrát na etpro tak to bude chtít pár hodin odehranejch :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Než se ale pustíš do cw, nebo začneš hrát na etpro tak to bude chtít pár hodin odehranejch :D Já taky nepočítám, že ze dne na den udělám z CF uživatelů armádu zkázy nebo zbraň hromadného ničení ... Všechno má svůj čas, přemýšlel jsem o vlastním serveru, nebo pro začátek aspoň Hamachi, víš co, samy se "taktiku" nenaučí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tak sem si to zahral..docela me to bavi...ale jak se dela treba voice chat.?? jako abych si rek ze potrebuju naboje,nebo medica..nebo treba podekoval atd.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 tak sem si to zahral..docela me to bavi...ale jak se dela treba voice chat.?? jako abych si rek ze potrebuju naboje,nebo medica..nebo treba podekoval atd.?? zmačkni klávesu "v" a tam pak jsou možnosti - medic myslim v21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 kdyz zmacknu v tak mi vyjede nejaka mapka..!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 kdyz zmacknu v tak mi vyjede nejaka mapka..!? Nemačkáš G? :D. Ale jinak to jde normálně v options přenastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Sháníme další lidi, musí nás být nejméně 8 ... Takže kdokoliv by měl chuť hru si vyzkoušet, jen do toho, určitě nezklame ... PS: Všichni co jsou v grupě prosím, ať mi napíšou na ICQ, potřebuju se na něco domluvit ... EDIT Pro Mody: Chci to tady jen trošku Reupnout ... PS2: Jen chci ještě oznámit, že jsem teď aktivní na serveru SSX NETTEAM(CZ) NoQuarter (82.208.54.3:27961) ... Danke ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Nově přídány 3 Gameplay VIDEA - Enjoy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Čau dobře si napsal o tom wolfovi nejdůležitější informace,ale ješte bych ti doporučil napsat o nejhranějších modech aspoň trochu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts