Arcane Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 cus lidi mam problem, kdyz jsem dohral na PSP v Castlevanii Dracula X Chronicles originalni hru Symphony of the night, tak jsme zjistil ze v SotN je o 2 relikvie navic oproti puvodni hre na PS1. tak me zajima jestli nevite ktery to jsou. Mapy mam obe uplne cely odkryty (doufam xD). A když zmáčknu ve hře Start-System tak tam mám jen Button settings, Window Color a TIme Attack, ale mám tam další dvě neodblokovaný funkce. nevíte jak ty funkce a relikvie odblokovat? dohrano mam 197,3% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Srpen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 diky moc, se mi to diky tomu povedlo dohrat na 200.6% ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.