Silas Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 vim, že Xbox360 bez HDMI ja poruchový, ale jen by mě zajímalo, jestli by to poruchování kleslo, kdybych koupil nějaký větrání ... nebo kdy se ten Xbox porouchává jako pri kterých věcech? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 tak o moc ne můj názor je tak o 10%-15% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 tak o moc ne můj názor je tak o 10%-15% Můj názor tak o 50% ... :dozey: Záleží jakej .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 např. tento chladič: http://www.alza.cz/chladic-evercool-xbox-360-tg-xb1-d82740.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Pomůže to, ale nečekej zázraky ... Jestli počítáš s tím, že budeš hrát 10 hodin v kuse, je mi líto ... EDIT: Závorko, ono to záleží ještě na dalších faktorech, jak je položený, jaká je okolní teplota ... A někomu se vůbec třeba pokazit nemusí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 já měl xbox bez hdmi a 7měsíců v pohodě..kupil jsem ho v bazaru...;) jel od rana do večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Já ten evercool měl a ten byl úplně k ničemu. Zejtra mi přijde Intercooler, ten snad bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Já bych ti doporučil tenhle --> http://www.xbox-360.cz/konzole/xbox-360/prislusenstvi-ovladace/xbox-cooling-fan prý je o trochu výkonější;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Silas Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 a vyplatí se koupit Xbox bez HDMI, nebo Xbox s LiteOn mechanikou? :D:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 a vyplatí se koupit Xbox bez HDMI, nebo Xbox s LiteOn mechanikou? :D:bash: Chceš hrát pálenky, když je docela malá možnost, že se ti porouchá ? Nebo jak blázen investovat dalších 10 000 Kč do her ? Je to jen na tobě, červená nebo modrá pilulka, Neo? EDIT: No Dante, oprava někdy ani není nutná, tam jde jen o to, že se to přehřeje, takže když to necháš oddechnout, můžeš pokračovat, ale samozřejmě je i ta možnost, že se může "pokazit" ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 ty xka se daj opravit jeden z fora to tu dělá, za 500 a funguje...takže jak říká lance.... červená nebo modrá pilulka, Neo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Ja ma xko bez hdmi a jel sem v pohode filmy hry asi 14 hodin bez problemu :) tak nevim :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
vim, že Xbox360 bez HDMI ja poruchový, ale jen by mě zajímalo, jestli by to poruchování kleslo, kdybych koupil nějaký větrání ... nebo kdy se ten Xbox porouchává jako pri kterých věcech? ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts