Gecoch Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Jak můžu v GRAND PRIX získat rank 3 hvězdičky? Moje maximum bylo C, tak nevim jak můžu získat víc, prosím poraďte mi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 podívej se na http://www.gamefaqs.com/console/wii/game/942008.html tam určitě najdeš řešení problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Díky, ale nenašel jsem tam, JAK můžu získat ty 3 hvězdičky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 připravujem nový web s návody vše v cz....jsou tam lidi co přispívaj do wii sekce zjistím ti, jestli někdo nechce udělat kompletní průvodce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2008 S touhle hrou jsem stravil vice nez 3 dny hrani :) Obvzlast multyplayer (zas`ani japonci...) a 3 hvezdicky? Musis bejt vzdy na 1 miste a s dostatecnou vzdalenosti od 2heho. Zatim mam na svem konte asi 4 zavody ktere jsem dojel na 2 hvezdy. Trenuj, trenuj, jed a jed. To ti doporucim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2008 Díky, a jak můžu získat FUNKY KONGa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 Díky, a jak můžu získat FUNKY KONGa? Ja jsem odemykal charaktery tim ze jsme dojizdel zavody s hvezdickama. Treba 50ccm cele s 1 hvezdickou - baby daisy. Proste porad si zlepsovat svoje skore. Pak odemknes kary atd. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 njn, jenže já jsem četl na webu, že k získání FUNKY KONGa musím Otevřít 4 Expert Staff Ghost Data v Time Trials a já jsem nepochopil, co to znamená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 vzhledem k tomu, že o tom tak básníte si hru dneska zkusím zahrát a možná bych i udělal guide :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 vzhledem k tomu, že o tom tak básníte si hru dneska zkusím zahrát a možná bych i udělal guide :) Urcite nebudes litovat, hrat online je k nezaplaceni :D Zadni nobrain boty :) Pravi japonsky blazni. Dej si continental a uvidis. Jinak good luck a jestli chces vyhravat tak si nejdriv vyhrej par aut/charu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 nemám wii připojeno k netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.