Rune Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Battle for Wesnoth Wesnoth je fantasy tahová strategie inspirovaná WIII a HoM&MIIIhra je freeware a je stažitelná z domovských stránek pro okna, tučnáky i jablka :)http://www.wesnoth.org/Jinak tahle tahová strategie je pár let stará a chtěl bych upozornit na "brutální" požadavky na HW P600, 64 MB RAM ! :DHra je kompletně v CZ a kdo hrál nějakou tahovku tak ví, že má jednoduchá pravidla, což ale neplatí o taktikách, kterých existují spousty jak u šachů Battle for Wesnoth obsahuje spostu kampaní v různých obtížnostech a samozřejmostí je multiplayer, hrát se dá na jednom PC, po místní síti nebo přes internet.Všem vřele doporučuji vyzkoušet vysoce návyková hra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 dá se to hrát online? že bychom zahráli rune :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 dá se to hrát online? že bychom zahráli rune :) Dante uplně klidně hned teď :D ale moc dobrej v tom nejsem trénuju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 já to nikdy nehrál ale bavil mě homam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Tuhle hru už sem někde viděl moc se mi líbila, problém byl ten, že sem to ani trochu neuměl ^^, jinak jistě bych svámi taky zahrál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Tuhle hru už sem někde viděl moc se mi líbila, problém byl ten, že sem to ani trochu neuměl ^^, jinak jistě bych svámi taky zahrál jak jsem říkal má to jednoduchá pravidla navíc je to v CZ a máš k tomu i tutorial pochopíš to hned :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Stáhnuto...jdu to zkusit =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 dost dobra hra :) diky ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Srpen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 dost dobra hra :) diky ti To jsem rád, že to někoho baví :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts