perrek Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 cautze nasel sem nekde ke stazeni hru ultima online...hrozne me to nadchlo tak sem si ji chtel stahnout ale ono to neslo-nefunkcni link...nemate ji nekdo prosim???????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 netestovany link ktery je bez hesla: http://uloz.to/601165/ultima-online-gold.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 oki a jeste bych se zeptal na nejaky server, kde si to muzu zahrat....nevite nekdo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Nejlepší CZ server - http://www.kelevar.cz/ Jen nevím co ti to hodil za link, protože je plno "dílů" ultimy, takže se možná ani nepřipojíš, raději si tam přečti návod jak se připojit .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 oki ale jako stejne nevim kde to stahnout...takze budu doufat ze to je dobra verze a ze to rozchodim..dosud se mi to nepodarilo....nevim co tam mam spustit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Kdysi jsem hrával na Midkemii. Bylo to ještě na starší mapě, ale server to byl úžasný. Web je midkemia.gamepark.cz a najdeš tam i download a přesný popis instalace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Kdysi jsem hrával na Midkemii. Bylo to ještě na starší mapě, ale server to byl úžasný.Web je midkemia.gamepark.cz a najdeš tam i download a přesný popis instalace. mno hele dik moc a prosimte co tam mam vsechno stahnout abych si zahral???a co vsechno udelat???chodi tam nejaky lidi??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 jo a kdyz to chci spustit tak mi to porad instaluje naky autopatch..co stim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 Jestli ještě pořád hledáš server pro Ultimu Online tak hodně dobrý je Dark Paradise (darkparadise.cz). Hrál jsem tam víc jak rok a GM tým je velmi dobrý!! Zkus a uvidíš, někde na jejich stránkách je i odkaz na stáhnutí hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 To jsou kecy tady... :) Rozhodně jdi na Kelevar... Je to největší český server a později, když se ti bude dařit, můžeš účet i prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 jo a kdyz to chci spustit tak mi to porad instaluje naky autopatch..co stim??? Musíš mít zapnutého GamePark klienta. Kompletní postup instalace je na stránkách o kterých jsem mluvil. K dalším serverům: DarkParadise mě vůbec nenadchnul - není to ani RP server. Kelevar by mohl být také dobrý, nevím nehrál jsem tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 docela me nadchla midkemia svejma RP pravidlama...uplne me to pohltilo a to jeste teprv cekam na overeni registrace...heledte a co sem mel vyplnit v kolonce ucet??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Učet = Nick na který se budeš přihlašovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 tak to je fajn sem se lek ze chtej naky cislo uctu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 hmm fajn dneska mi potvrdili registraci ale stejne se na ultimu nepripojim....mam mondain´s legacy a kdyz to chci spustit tak mi to napise ze to nejde spustit...zkousim to presne podle navodu na midkemii.....poradite mi nekdo prosim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 hmm fajn dneska mi potvrdili registraci ale stejne se na ultimu nepripojim....mam mondain´s legacy a kdyz to chci spustit tak mi to napise ze to nejde spustit...zkousim to presne podle navodu na midkemii.....poradite mi nekdo prosim??? Připoj se na GP klienta a tam se poptej... Nevím jak je to přesně dneska s instalací, na GP klientovi většinou někdo ochotně poradí. Popřípadě podívej na fórum. Midkemia se mi líbila také pro svojí atmosféru. Mimo to je to server se světem podle knih R. E. Feista což je můj oblíbený autor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 jj zkusim to...jo atmosfera muze byt bozi..chtel bych to zazit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts