SpeedShot Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 Ahoj když pustím wii, tak úvodní obrazovka vypadá takto: http://img359.imageshack.us/img359/4557/wiikn2.jpg' alt='wiikn2.jpg'> [/img] nevíte čím to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 to je kdyz zapnes wii nebo kdyz zapnes operu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Srpen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 to je kdyz zapnes wii nebo kdyz zapnes operu ? když zapnu wii a s tou obrazovou nic nejde udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 tak to je na reklamaci nebo nevim je to divny jak kdyby melo wii nakej prikaz rovnou nekam najet nebo nevim no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 to se mi nějak nezdá..nemáš wii připojený k internetu...nemyslím teď přes soft ale fyzicky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 to se mi nějak nezdá..nemáš wii připojený k internetu...nemyslím teď přes soft ale fyzicky.... bohužel, nemám to k internetu žádným způsobem připojené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 zkousel jsi konzoli vypnout úplně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 štvě mě to, wii je něco super a já kvůli této chybě nemůžu hrát, sice na hraní nemám čas, ale občas by to chtělo si na tom zablbnout, ale bohužel nejde to a nikdo neví čím to je :roll: zkousel jsi konzoli vypnout úplně? a co myslíš uplným vypnutím? myslíš, že jsem deb..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 hele to jsem neřek, jenom se může stát, že jsi na to zapomněl...jako třeba vypojit ze sítě, nebo jestli je na wii ten vypínač 0/l tak tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 hele to jsem neřek, jenom se může stát, že jsi na to zapomněl...jako třeba vypojit ze sítě, nebo jestli je na wii ten vypínač 0/l tak tam... vypnul jsem to, restartoval, vyndal tu malou baterku, co v tom je a pořád nic... :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 a máš to v záruce? já bych to dal na reklamaci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Srpen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 bohužel v záruce to už nemám, čekal jsem, že to zase tak velkej problém nebude, nejde třeba přehrát firmware? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Srpen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2008 jde ale pres net ...a pres menu takze mas smulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 vypada to zes hral nejakou ntsc hru a updatoval konzoli ntsc firmwarem.. kaput.. servis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Je to semibrick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 to nebude semibrick, ten se tyka chybove hlasky v menu "settings" tady ta hlaska vyjede hnedka po zapnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bradsystem Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 cos udelal s tim wii ? kdyztak bych ho odkoupil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpeedShot
Ahoj když pustím wii, tak úvodní obrazovka vypadá takto:![<a href=](//console-forum.net/applications/core/interface/js/spacer.png)
http://img359.imageshack.us/img359/4557/wiikn2.jpg' alt='wiikn2.jpg'>
[/img] nevíte čím to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts