petrželka Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Dnes jse se díval na consolespot.net a nasel jsem tam plugin který vám ukazuje mnoho veci např. system info , můžete delat scrény a mhohem víc. tak snad se to nekomu bude hodit:) Installation: 1.zkopírujte "crossext.prx" do složky ms0/seplugins 2. Ve vsh textu nebo game textu napište : ms0:/seplugins/crossext.prx 3. Aktivujte plugin v recovery menu Používání Ve vsh nebo ve hře, (zesílení hlasitosti + L) (Nota + R) ke screenshotu (Home) zavšít Zdroj : www.consolespot.net cross.extended.v1.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 1)neni to tady už? 2) na co zvyšovat hlasitost ve vsh :P? mysliš XMB ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 díki, alespon zjistim jakou mam TA-085 jestli v1 nebo v2 :) EDIT: mam TA-085 (2g) a nevím proč mi nejde pandora, když nejde až od v2 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 no to neni mozne...s velkou pravdepodobnosti nebylo MMS vytvoreno korektne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 me to taky ukazuje TA-85 2g , ale pandora mi nastesti jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 eh? tak to jdu hned skusit :) díki edit: jo už ta pandora jde, dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.