dragonetti Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Cus lidi, mam dotaz, jestli uz nekdo resil problem ohledne her. Memu znamemu se stava, ze Xko mu nektere hry spusti a u nekterych mu to napise, ze disk neni citelny. Pritom jso u to gamesy, ktere hraju na mem Xku bez problemu. Nevite nekdo cim to muze bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Paleny nebo original ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Rek bych ze bud ma zaspinenou cocku , vice opotrebovanou mechaniku , nebo mate kazdej jinou mechaniku v boxu , benq , je na toto docela citliva oproti ostatnim... Jeste taky mozny ze palis hry moc rychle , idealne se pali 2x-2,4x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 A jestli to sou originaly a sou neposkozeny tak je to zarucena chyba u jeho mechaniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Jsou to palenky Verbatim a smazim to rychlosti 2.4. Nevim co tam ma za mechaniku, ale asi benq. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 hmm...jednoznacne problem v jeho mechanice..reklamace ale ne...radsi at zkusi wisoft.sk nebo jinou opravnu aby mu nedali lite-onku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 At zkusi takovi to cistici DVD co cisti laser... Prodava se to normalne v electru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dragonetti Odesláno Srpen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Vyzkousime a uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Když si kamarád koupil flashnutou arcade verzi od www.[url="http://email.seznam.cz/redir?hashId=4149082431&to=http://www.hrejte.cz"]hrejte.cz[/url] a zkoušeli jsme moje hry (které mi všechny chodí ),tak jich 9 starších nešlo ! Všechny novější ale chodí.Nic se s tím ale nedá dělat.Nevíme,jestli by to šlo nainstalováním jiné verze flashe,ale nezkoušeli jsme to a smířili se s tím,že starší hry,přestože jsou výborné,tak si nezahraje.Momentálně u sebe nemám seznam,ale příště napíšu,které hry takto na arcade nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 ano nešlo a já vím proč, kdo to chce vědět :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 Já bych to chtěl vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2008 jednoduché je to flashem...jednu dobu jsem se o tom bavil, teď už je jiný flash než byl cca před 7-8 měsíci... a ten nový flash u cca 40 her prostě je nebral...ty hry se pak musejí upravit přes program.....možná někde ještě vyštrachám ten seznam her....vím že to třeba dělalo u colin Dirt..... :) po úpravě a vypálení ty hry fungují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 Tak tady je seznam her,které nám tímto jiným flashem ( já ho mám z června 2007 a kamarád,kterému to na arcade nejde z února 2008 ) : BURNOUT REVENGE CRACKDOWN FAR CRY INSTINCT PREDATOR FULL AUTO MOTO GP 06 PIRÁTI Z KARIBIKU 3 PREY PROJECT GOTHAM RACING 3 ( ČTYŘKA JDE ) QUAKE 4 RIDGE RACER 6 SAINTS ROW THE OUTFIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 jj ty hry poznávám :) ale říkám je jich asi 40-45 tuším i DIRT myslím že i fantastic four tam byl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dragonetti
Cus lidi, mam dotaz, jestli uz nekdo resil problem ohledne her. Memu znamemu se stava, ze Xko mu nektere hry spusti a u nekterych mu to napise, ze disk neni citelny. Pritom jso u to gamesy, ktere hraju na mem Xku bez problemu.
Nevite nekdo cim to muze bejt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts