Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s hrama???????


dragonetti

Otázka

Cus lidi, mam dotaz, jestli uz nekdo resil problem ohledne her. Memu znamemu se stava, ze Xko mu nektere hry spusti a u nekterych mu to napise, ze disk neni citelny. Pritom jso u to gamesy, ktere hraju na mem Xku bez problemu.

Nevite nekdo cim to muze bejt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Když si kamarád koupil flashnutou arcade verzi od www.[url="http://email.seznam.cz/redir?hashId=4149082431&to=http://www.hrejte.cz"]hrejte.cz[/url] a zkoušeli jsme moje hry (které mi všechny chodí ),tak jich 9 starších nešlo ! Všechny novější ale chodí.Nic se s tím ale nedá dělat.Nevíme,jestli by to šlo nainstalováním jiné verze flashe,ale nezkoušeli jsme to a smířili se s tím,že starší hry,přestože jsou výborné,tak si nezahraje.Momentálně u sebe nemám seznam,ale příště napíšu,které hry takto na arcade nejdou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jednoduché je to flashem...jednu dobu jsem se o tom bavil, teď už je jiný flash než byl cca před 7-8 měsíci... a ten nový flash u cca 40 her prostě je nebral...ty hry se pak musejí upravit přes program.....možná někde ještě vyštrachám ten seznam her....vím že to třeba dělalo u colin Dirt..... :) po úpravě a vypálení ty hry fungují

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak tady je seznam her,které nám tímto jiným flashem ( já ho mám z června 2007 a kamarád,kterému to na arcade nejde z února 2008 ) :

BURNOUT REVENGE

CRACKDOWN

FAR CRY INSTINCT PREDATOR

FULL AUTO

MOTO GP 06

PIRÁTI Z KARIBIKU 3

PREY

PROJECT GOTHAM RACING 3 ( ČTYŘKA JDE )

QUAKE 4

RIDGE RACER 6

SAINTS ROW

THE OUTFIT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu