Matz Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Zdravim,poradil by mi nekdo jakej HDMI kabel si mam vybrat?Mate nekdo zkusenosti s nakym dobrym?Uvazoval sem o tomhle ale nevim jesi bude dobrej za tu cenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 je to jedno ... já bych ho bral , když dávají doživotní záruku tak to nebude jenom tak :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 Belkin je dobra znacka , urcite kup za ty prachy . :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 U HDMI kabelu se rika cim tlustsi tim lepsi samozrejme musi podporovat 1080p... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 no já ani neznám HDMI kabel který by 1080p nepodporoval :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Srpen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2008 no já ani neznám HDMI kabel který by 1080p nepodporoval :) Jo i takovy sem nekde videl nak HDMI 1.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matz
Zdravim,poradil by mi nekdo jakej HDMI kabel si mam vybrat?Mate nekdo zkusenosti s nakym dobrym?Uvazoval sem o tomhle ale nevim jesi bude dobrej za tu cenu..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts