Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

X-Flash 18e

Dolik

Recommended Posts

Podle mě je lepší X-Flash, umí vrátit všechno do původního stavu, což je výhodný při přechodu na jinou verzi, nebo jinej program pro úpravu. Ikdyž Firmware Customizer jsem používal jen chvilku na FW 2.71 SE-C, takže je možný, že se lecos změnilo :D.

Dolik2005: když jsi tam dával ten novej X-Flash, vracel jsi předtím všechno do původního stavu? (nevím, jestli je to nutný, ale může to bejt jeden z důvodů nefunkčnosti).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě je lepší X-Flash, umí vrátit všechno do původního stavu, což je výhodný při přechodu na jinou verzi, nebo jinej program pro úpravu. Ikdyž Firmware Customizer jsem používal jen chvilku na FW 2.71 SE-C, takže je možný, že se lecos změnilo :D.

Dolik2005: když jsi tam dával ten novej X-Flash, vracel jsi předtím všechno do původního stavu? (nevím, jestli je to nutný, ale může to bejt jeden z důvodů nefunkčnosti).

Mě tam nejde žánej X-Flash ani 17 newim proč píše mi to že mám blbej FW bo co...

Odkaz ke komentáři

Tak mě to tam tu hlášku (tu druhou - červenou) hodilo taky :) ale pustilo mě to dál. Ta první fotka (modrá) znamená, že máš nastavenej "rodičovskej zámek".

A ta potřeba obnovení nastavení možná bude tím updatem na OE - já ho taky nedělal (ale taky jsem ještě na OE nezkoušel X-Flash, až dneska :D )

Odkaz ke komentáři

jo už mi to jede,ale ptam se když sem dal informace..tak mi to napsalo všechno jako adresu ze je to z evopy a že mám ta-082 což je blost..a ten xflash je pro 3.02OE asi taky tak trochu na nic když je ve flash 0 volná paměť něco kolem 100Kb jak se koukal :lol:

Odkaz ke komentáři

ked si dal restore default settings, tak si vypol tu parental control ... to je vsetko...
Včera jak jsem zkoušel ten xflash tak mi to taky psalo něco, že mám vypnout parental control. Pak jsem šel do nastavení a ono to bylo vypnuté zkoušel jsem to i různě přenastavit a nešlo to. Pak jsem dal restore a fakčilo to.
Odkaz ke komentáři

jo už mi to jede,ale ptam se když sem dal informace..tak mi to napsalo všechno jako adresu ze je to z evopy a že mám ta-082 což je blost..a ten xflash je pro 3.02OE asi taky tak trochu na nic když je ve flash 0 volná paměť něco kolem 100Kb jak se koukal :lol:

kurna a jaxe tam tedka vlezou ty gamebooty? :D

Odkaz ke komentáři

No nevlezou uz v ty flash se sakra málo volný paměti...já bych v dalšim Customu dal pryč ty vizulace stejně sou na pí.....

Odkaz ke komentáři

No nevlezou uz v ty flash se sakra málo volný paměti...já bych v dalšim Customu dal pryč ty vizulace stejně sou na pí.....

ee ty vizualice se mi libi, naopak co bych ozelel by byly ty pitchovinky RSS, Remote Play,portable TV..., teoreticky by to slo nejak vyndat :D
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu