Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Newite poc mi neje pustit X-Flash 18e na 3.02OE-B pokazdy i vysoci nejaka cervena tabulka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 pls hod mi link skusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Tady http://www.psp-hacks.com/2006/12/27/x-flash-v18d-released/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 inak to je verzia D nie E :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Ale je nadpis e....no to je jeno pořád mi to nefunguje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 mne ano, napise mi ze zapisuje flash, ci suhlasim ja ze ano stlacim X a som v menu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Me to pise neco s blbym FW...nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Co je lepsi X-Flash nebo Firmware customiser? :D jeste sem nezkousel a kdyz ti nejede ten flash tak zkus to druhe :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Podle mě je lepší X-Flash, umí vrátit všechno do původního stavu, což je výhodný při přechodu na jinou verzi, nebo jinej program pro úpravu. Ikdyž Firmware Customizer jsem používal jen chvilku na FW 2.71 SE-C, takže je možný, že se lecos změnilo :D. Dolik2005: když jsi tam dával ten novej X-Flash, vracel jsi předtím všechno do původního stavu? (nevím, jestli je to nutný, ale může to bejt jeden z důvodů nefunkčnosti). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Ja ten Firmware customiser nemžu najít.. hoď link PLS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Podle mě je lepší X-Flash, umí vrátit všechno do původního stavu, což je výhodný při přechodu na jinou verzi, nebo jinej program pro úpravu. Ikdyž Firmware Customizer jsem používal jen chvilku na FW 2.71 SE-C, takže je možný, že se lecos změnilo :D.Dolik2005: když jsi tam dával ten novej X-Flash, vracel jsi předtím všechno do původního stavu? (nevím, jestli je to nutný, ale může to bejt jeden z důvodů nefunkčnosti). Mě tam nejde žánej X-Flash ani 17 newim proč píše mi to že mám blbej FW bo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 zkus format karty, a resetovat nastaveni PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Zkus tu hlášku vyfotit... Třeba nám to nepomůže, ale náhoda je blbec :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jj vyfotim ...přes SVC to neslo tak mobilem edit:Fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Zkus restore default settings. Včera jsem měl taky problém s xflash. Mě to hlásilo, že mám upravený FW a že to nejde. Tak jsem zkusil restore a fakčilo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Pomohlo to restore default settings díky...nevíte čm to je že se musí restartovat nastavení?.. :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 Tak mě to tam tu hlášku (tu druhou - červenou) hodilo taky :) ale pustilo mě to dál. Ta první fotka (modrá) znamená, že máš nastavenej "rodičovskej zámek". A ta potřeba obnovení nastavení možná bude tím updatem na OE - já ho taky nedělal (ale taky jsem ještě na OE nezkoušel X-Flash, až dneska :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 HEle a když dám inforace tak mi to všechno napíše a napíše že mám ta-082 .... píše to pravdu? To je bllbost ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ked si dal restore default settings, tak si vypol tu parental control ... to je vsetko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 jo už mi to jede,ale ptam se když sem dal informace..tak mi to napsalo všechno jako adresu ze je to z evopy a že mám ta-082 což je blost..a ten xflash je pro 3.02OE asi taky tak trochu na nic když je ve flash 0 volná paměť něco kolem 100Kb jak se koukal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 ked si dal restore default settings, tak si vypol tu parental control ... to je vsetko... Včera jak jsem zkoušel ten xflash tak mi to taky psalo něco, že mám vypnout parental control. Pak jsem šel do nastavení a ono to bylo vypnuté zkoušel jsem to i různě přenastavit a nešlo to. Pak jsem dal restore a fakčilo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 jo už mi to jede,ale ptam se když sem dal informace..tak mi to napsalo všechno jako adresu ze je to z evopy a že mám ta-082 což je blost..a ten xflash je pro 3.02OE asi taky tak trochu na nic když je ve flash 0 volná paměť něco kolem 100Kb jak se koukal :lol: kurna a jaxe tam tedka vlezou ty gamebooty? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Prosinec 29, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 jo už mi to jede,ale ptam se když sem dal informace..tak mi to napsalo všechno jako adresu ze je to z evopy a že mám ta-082 což je blost..a ten xflash je pro 3.02OE asi taky tak trochu na nic když je ve flash 0 volná paměť něco kolem 100Kb jak se koukal :lol: kurna a jaxe tam tedka vlezou ty gamebooty? :D No nevlezou uz v ty flash se sakra málo volný paměti...já bych v dalšim Customu dal pryč ty vizulace stejně sou na pí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 jo už mi to jede,ale ptam se když sem dal informace..tak mi to napsalo všechno jako adresu ze je to z evopy a že mám ta-082 což je blost..a ten xflash je pro 3.02OE asi taky tak trochu na nic když je ve flash 0 volná paměť něco kolem 100Kb jak se koukal :lol: kurna a jaxe tam tedka vlezou ty gamebooty? :D No nevlezou uz v ty flash se sakra málo volný paměti...já bych v dalšim Customu dal pryč ty vizulace stejně sou na pí..... ee ty vizualice se mi libi, naopak co bych ozelel by byly ty pitchovinky RSS, Remote Play,portable TV..., teoreticky by to slo nejak vyndat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 ja tam portable tv nemam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.